Zoekresultaten
Resultaat 361 - 380 (van 471)
Gerrit Jan Witzel | Quinta Witzel Het poké kookboek
50 overheerlijke recepten uit de keuken van Poké Perfect
Complete maaltijden geserveerd in een kom.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 24 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2018
E-book
Hiljo Hillebrand Broodbijbel
van allinson tot zuurdesembrood
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...
Non-fictie
Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Marjolein Dubbers Eet meer energie
voor een vitaal en vrolijk leven
Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën (je energiefabriekjes), die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke...
Non-fictie
Nederlands | 267 pagina's (ePub2, 61 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
E-book
Heleen Ligtelijn Het slanke brein
ontdek je eettype en val blijvend af
Psychologische benaderingen van eetgedrag, met tips, weetjes en doordenkers.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
E-book
Alain Caron De bijbel van de Franse keuken
van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...
Non-fictie
Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jeroen Hopster Food for thought
wereldfilosofie aan de keukentafel; met recepten
Zeven studenten filosofie en zeven filosofen discussiëren over zeven thema's die grote vragen over het leven in de huidige maatschappij behandelen.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Ten Have, Utrecht | 2018
E-book
Melissa Cole Bier in de keuken
recepten met bier & de lekkerste bieren bij je gerecht
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Wouter F.P.H. Rademakers Selamat Makan
de Indonesische keuken; 800 'blauwe hap' recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2019
Gedrukt boek
Mariëlla Beukers Wijnkronieken
twintig eeuwen Nederlanders en wijn
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018
Gedrukt boek
Marc Declercq West eats East
ontdek de gerechten en cocktails van China, Japan, Thailand, Vietnam
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Isabella van As Bouillon
gezond, lekker en hartverwarmend
Non-fictie
Nederlands | 74 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Katrien Hoebers Madam confituur
confituur, jam, gelei en marmelade
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | M-Books, Antwerpen | 2018
Gedrukt boek
Koen van der Plas Wijn & spijs uit NL
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Trichis, Rotterdam | 2018
Gedrukt boek
Carla Bardi Vegetarisch
voorgerechten & snacks, soepen & salades, pasta & granen, groenten & bonen, desserts
Non-fictie
Nederlands | 118 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2018
Gedrukt boek
Hilary Akers Expert aan tafel
hoe word je restaurantcriticus?
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Danny Jansen | Patricia Snijders Vega lekker
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | [DEX B.V.], [Berkel Enschot] | 2018
Gedrukt boek
Jef Van den Steen Belgische trappisten- & abdijbieren
goddelijk lekker
Non-fictie
Nederlands | 443 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Margaux Maeterlinck | Christophe Declercq Sweet foodista
vijftig recepten voor funky patisserie
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Andreas Neubauer I ❤ chocolade
Kookboek met zoete recepten op basis van chocolade.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2018
Gedrukt boek
Miguel Roncoroni | Kevin Verstrepen Belgisch bier
getest en geproefd; de complete gids
Non-fictie
Nederlands | 575 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek