BoekStart op de Negenmaandenbeurs

Gepubliceerd op: 5 februari 2024 16:48

Ook dit jaar staat BoekStart weer op de Negenmaandenbeurs, van 14 t/m 17 februari in RAI Amsterdam. Dit jaar met een extra grote stand compleet met Babybieb vanwege ons 15-jarige jubileum! Kom even langs om alles te horen over het belang van vroeg beginnen met voorlezen en onze nieuwste folders met voorleestips.

En natuurlijk voor het unieke BoekStartslabbetje, ons leuke uitdelertje. Ook is er de BoekStart-Masterclass Hoe leer je je kind praten door logopediste Jente Timmer.

Bezoek onze Babybieb op de Negenmaandenbeurs
Dit jaar staan we niet alleen met een informatiestand op de beurs maar ook met een prachtige Babybieb. Onze BoekStartleesconsulenten geven je voorleestips en bieden inspiratie over de leukste baby-, dreumes- en peuterboeken. Kleintjes kunnen kleuren en zelf boekjes bekijken. Je vindt onze stand in Hal 10, standnummer 10.409. Kom gezellig langs! 

Masterclass Hoe leer ik mijn kind praten?
Kunnen kinderen al horen wat je zegt in de buik? Wij spreken allebei een andere taal: hoe pakken we dat aan? Voorlezen aan baby’s kan dat wel? Moet ik mijn kind corrigeren? In de masterclass worden deze en nog veel meer vragen beantwoord door logopediste Jente Timmer op donderdag, vrijdag en zaterdag om 13:30 uur in de Masterclass ruimte 2.
 

Informatie over de Negenmaandenbeurs

Er wordt volop gebruik gemaakt van de Babybieb!

800.000 BoekStartkoffertjes met 54 boekjes!

In totaal zijn er al 800.000 BoekStartkoffertjes uitgereikt, dat betekent dat er 800.000 baby's lid zijn geworden van de Bibliotheek! In het BoekStartkoffertje zitten twee babyboekjes, eentje van stof om meteen met je baby te gebruiken en een opvolgboekje van karton voor als je baby ongeveer 1 jaar is. In het vijftienjarig bestaan van BoekStart hebben we 54 boekjes ontwikkeld samen met uitgevers voor de jongste doelgroep. Reden om hen uit te nodigen in onze feestelijke stand voor een speciale Masterclass over vroege taalontwikkeling door logopediste Jente Timmer.