Boekideeën

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Maar hoe lees je nou voor aan je baby? Daarom hebben we boekideeën bij de boekjes gemaakt met handige en leuke voorleestips om samen met je baby te 'speellezen'. 

Deze boekjes zitten nu in het BoekStartkoffertje

Let op: het kan dat de Bibliotheek bij jou in de buurt andere boekjes geeft, dat is afhankelijk van de plaatselijke voorraad.

 • Boekidee - Vrolijke vriendjes in de sloot
  Ik neem een hap

  Proeven is één van de vijf zintuigen die je kindje gebruikt om een boekje te ontdekken. Laat het maar heerlijk sabbelen op dit boekje, het is één van de voordelen van een stoffenboekje, je kunt het gewoon wassen.
  Ga naar Boekidee Ik neem een hap!.

 • Boekidee - Ebbie het aapje
  Goedemorgen

  Grote broer Pimpel en zus Fik zijn twee jonge ondeugende poezen. Dit ondernemende stel neemt jullie mee op een zomaar doordeweekse dag.
  Ga naar Boekidee Goedemorgen.

Eerdere boekjes/boekideeën

 • Boekidee - Woezel & Pip
  Hey baby, kijk!

  Dit zachte stoffen knisperboekje is een echte eyecatcher. Met vrolijke friemellintjes in de vrolijke BoekStartkleuren: oranje, paars en lichtblauw. Een fijn boekje om samen te ontdekken!
  Ga naar Boekidee Hey baby, kijk!.

 • Boekidee - Woezel & Pip
  Dit verhaaltje gaat over mij

  Kijk maar eens in het spiegeltje op dit boekje, wie zien jullie daar…? Van wie zijn die ondeugende ogen, van wie is die vrolijke mond, van wie is die neus? Vul samen maar in!
  Ga naar Boekidee Dit verhaaltje gaat over mij.

 • Vrolijke vriendjes in de sloot

  De frisse kleuren en de satijnzachte bladzijden van dit stoffenboekje nodigen uit om samen op ontdekkingstocht te gaan. 
  Ga naar Boekidee Vrolijke vriendjes in de sloot.

 • Ebbie het aapje

  In dit fijne kartonboekje met rustige en eenvoudige illustraties maken jullie kennis met Ebbie het blauwe aapje met zijn rode broek. 
  Ga naar Boekidee Ebbie het aapje.