Dappere kleine beer

Dappere kleine beer

Kleine beer Milo houdt niet van veranderingen. Nee, dan zijn zusje Eva, die is reuze dapper en wil alle nieuwe dingen uitproberen. 

Het prentenboek Dappere kleine beer van Steve Small (uitgeverij Luitingh-Sijthoff) is BoekStarts Keuze voor de maand februari 2024.

Voor kleuters vanaf 4 jaar.

  • Klein maar toch dapper

    Milo is vaak bang. Was hij maar net zo dapper als zijn zusje Eva! Aan het eind van de winter gaat hij samen met zijn familie op reis naar de Voorjaarsvallei. Maar dan komen ze plots in een woeste sneeuwstorm terecht. Eva raakt verdwaald, en nu is het Milo’s beurt om dapper te zijn… In dit hartverwarmende prentenboek leert kleine beer Milo zijn angsten overwinnen.

  • Aandoenlijke prentenboeken

    Steve Small schreef en illustreerde het bekende prentenboek De eend die niet van water hield (uit de Prentenboek Top 10 2023 en bekroond met de Sardes-Leespluim van augustus 2021). Eerder maakte hij illustraties voor de aandoenlijke prentenboeken Ik blijf altijd bij jou, Ik blijf ook altijd bij jou en Wij blijven altijd bij elkaar, waarvoor Smriti Halls de tekst op rijm schreef.

Steve Small Dappere kleine beer

Milo de kleine beer is vaak bang. Was hij maar zo dapper als zijn zusje… Als hij tijdens een reis met zijn familie in een sneeuwstorm terechtkomt en zijn zusje Eva verdwaald raakt, is het zijn beurt om dapper te zijn. Prentenboek met kleurenillustraties....

Leen dit boekje in de Bibliotheek

Bekijk ook andere boekjes voor kleuters

Laat je verrassen en bekijk deze leuke boekentips.

Naar de boekentips voor kleuters

Bekijk deze boekentip ook met de BoekStartapp

Download de BoekStartapp en bekijk deze boekentip en andere boeken- en voorleestips!

Download de BoekStartapp

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is het e-magazine van BoekStart dat 4x per jaar verschijnt.

Lees de meest recente 'BoekStart voor jou!'

Heb jij het gratis BoekStartkoffertje al?

Voor elk baby'tje staat er een gratis BoekStartkoffertje klaar bij de bibliotheek in jouw buurt. Mogelijk heb jij hem niet eerder opgehaald, maar dat kan nog!

Lees meer over het BoekStartkoffertje

Kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop het bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt! Je kunt natuurlijk ook online bestellen bij je favoriete kinderboekwinkel.

Zoek een kinderboekwinkel bij jou in de buurt

Blijf op de hoogte

De laatste nieuwtjes gratis in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven BoekStart nieuwsbrief