Zoekresultaten
Resultaat 181 - 200 (van 308)
Stéphane Reynaud Van het varken
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Terra, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Kees Hageman Savelberg
restaurant-hotel
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Marina Filippelli De verse Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2007
Gedrukt boek
Michael Pollan The omnivore's dilemma
a natural history of four meals
Kritisch verslag waarin de drie voedselketens (de industriële, de organische en de jager-verzamelaar) van begin tot eind worden gevolgd, met als aanleiding de hedendaagse industriële voedselproductie die gezondheids- en milieuproblemen veroorzaakt.
Non-fictie
Engels | 450 pagina's | Penguin Books, New York, NY [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Feestelijk koken
recepten en tips
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Pronounce, Zaltbommel | 2006
Gedrukt boek
Hans Melissen Wijnen met een lange neus
gids voor fijnproevers; grand cru kwaliteit voor een spotprijs
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Melissen], [Hilversum | 2006
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker Lekker bij rood
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Hugo Camps | Johannes van Dam | Bram Hahn | Anouk Turkenburg | Liesbeth Wytzes Topkoks
interviews met 33 chefs en restaurateurs
Interviews met chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in het weekblad Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 275 pagina's | Elsevier Boeken, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Colette Comins Boer & kok
de mooiste gerechten met biologische ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek
Dina Cheney Proeven
fijnproeven met vrienden; leer je favoriete smaken kennen en beoordelen
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Lannoo, Tielt | 2007
Gedrukt boek
Julius Jaspers VIP cooking
om indruk te maken
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Amy Weldon A taste of friendship
koken met Amy Weldon
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Skye Gyngell Een jaar in mijn keuken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2006
Gedrukt boek
Peter Borsboom Koken voor jezelf
snel, makkelijk en onbehoorlijk lekker
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Barbara Beckers Van colakip tot stressballen
Recepten voor betaalbare, eenvoudige gerechten voor de dagelijkse maaltijd.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | DVD Uitgeverij, Grubbenvorst | 2006
Gedrukt boek
Thea Spierings Rijst & risotto
40 eenvoudige en veelzijdige recepten
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Miller Books, [Nijmegen] | 2006
Gedrukt boek
Koken in Haarlem
ruim 75 fantastische gerechten van en voor Haarlemmers
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | Orange House, De Rijp | 2006
Gedrukt boek
Jean-Pierre Wybauw Chocolade decoraties
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Lannoo, Tielt | 2006
Gedrukt boek
Oz Clarke Met de jag door de Franse wijnvelden
Beschrijving van het klimaat, de productiehoeveelheden, de stijl, druiven en 'wijnhistorie' van de belangrijke Franse wijnstreken.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek