Zoekresultaten
Resultaat 181 - 200 (van 256)
Natalie MacLean Rood, wit en overal gedronken
een persoonlijke reis door de wereld van wijn
Non-fictie
Engels | 304 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Ian D'Agata Native wine grapes of Italy
Non-fictie
Engels | 620 pagina's | University of California Press, Berkeley [etc.] | 2014
Gedrukt boek
Aran Goyoaga Canelle et Vanille bakes simple
a new way to bake gluten-free
Non-fictie
Engels | 301 pagina's | Sasquatch Books, Seattle | 2021
Gedrukt boek
Olivia Potts A half baked idea
Engels | 357 pagina's | Fig Tree, an imprint of Penguin Books, London [etc.] | 2019
Gedrukt boek
Markman Ellis | Richard Coulton | Matthew Mauger Empire of tea
the Asian leaf that conquered the world
Overzicht van de cultuurgeschiedenis van thee en de theehandel.
Engels | 326 pagina's | Reaktion Books, London | 2015
Gedrukt boek
Mauro Colagreco | Laura Colagreco Under the sign of the moon
"Step into the magical and delicious world of chef Mauro Colagreco's Mirazur, the three-Michelin-starred restaurant situated along the French Riviera at the foot of the mountains and overlooking the sea. Colagreco's much-lauded cuisine takes its inspiration from the natural world and the terroir surrounding Mirazur; his personal garden, which brims with aromatic herbs and fragrant citrus trees just across from the restaurant; his Italian Argentinian heritage; and his background training with leading...
Engels | 293 pagina's | Abrams, New York | 2023
Gedrukt boek
Jean-Christian Jury Vegan cuisine
Non-fictie
Engels | 495 pagina's | teNeues, Kempen | 2016
Gedrukt boek
Hawa Hassan | Julia Turshen In Bibi's kitchen
the recipes & stories of grandmothers from the eight African countries that touch the Indian Ocean
Non-fictie
Engels | 281 pagina's | Ten Speed Press, California | 2020
Gedrukt boek
Duval Timothy | Jacob Fodio Todd | Folayemi Brown The groundnut cookbook
Engels | 335 pagina's | Michael Joseph, [London] | 2015
Gedrukt boek
Sarah Barrell Italy from the source
authentic recipes from the people that know the best
Authentieke recepten van Italianen.
Engels | 271 pagina's | Lonely Planet, Footscray, Victoria | 2015
Gedrukt boek
Li Yu | He Jianghong Zhongguo zi wei
xi shi chu yi peng chuan cai; Western-style Chinese cuisine; plats sichuannais fusionnant avec la cuisine occidentale
Non-fictie
Chinese talen | Engels | Frans | 251 pagina's | Sichuan Publishing House of Science & Technology, Chengdu | 2015
Gedrukt boek
James C. McCann Stirring the pot
a history of African cuisine
Non-fictie
Engels | 213 pagina's | Ohio University Press, Athens, OH | 2009
Gedrukt boek
Courtney Dial Whitmore Frostings
Recepten voor het decoreren van voornamelijk kleine cakejes.
Non-fictie
Engels | 95 pagina's | Gibbs Smith, Layton, Utah | 2013
Gedrukt boek
Sue Lawrence A cook's tour of Scotland
from Barra to Brora in 120 recipes
Overzicht van honderdtwintig Schotse recepten, afgewisseld met enkele persoonlijke verhalen en foto's van de schrijfster.
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Headline, London | 2006
Gedrukt boek
Stuart Farrimond The@Science of Spice
understand flavour connections and revolutionize your cooking
Engels | 224 pagina's | 2018
Gedrukt boek
Machteld Smid Dutch cook book
Non-fictie
Engels | 80 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Hsiang Ju Lin Slippery noodles
a culinary history of China
Culinaire geschiedenis van China.
Engels | 344 pagina's | Prospect Books, London | 2015
Gedrukt boek
Ana Patuleia Ortins Portuguese homestyle cooking
Non-fictie
Engels | 236 pagina's | Interlink, New York [etc.] | 2001
Gedrukt boek