Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 181 - 200 (van 252)

Filteren

  • Alain Caron | Richard van Oostenbrugge | Lars Hamer We love beef

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers. We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend...

    Non-fictie

    Nederlands | 169 pagina's (ePub3, 73 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Erik Dijkstra Hoe sterk is de eenzame schaatser

    op zoek naar het mysterie Hans van Helden

    Biografie van Nederlands schaatskampioen Hans van Helden (1948-).

    Non-fictie

    Nederlands | 164 pagina's (ePub2, 0,6 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Rutger bakt

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 91 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Jorun Verheyden No food to waste

    duurzaam en ecologisch koken zonder moeite

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Davidsfonds Uitgeverij, [Leuven] | 2015

    Gedrukt boek

  • Mirte Kaan Kookboek voor een rustige buik

    90 gerechten voor iedereen die houdt van lekker eten, zonder buikpijn

    Eindelijk van die eeuwige buikpijn af! Dit kookboek is een uitkomst voor iedereen die te maken heeft met gevoelige darmen, en in het bijzonder voor hen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). De basis voorhet Kookboek voor een rustige buik is de wetenschappelijk onderbouwde FODMAP-methode uit Australië. Door bepaalde voeding te vermijden, komt je buik tot rust en kun je eindelijk ervaren wat het is om zonder buikpijn door het leven te gaan. Voedingskundige en foodie Mirte Kaan ontwikkelde...

    Non-fictie

    Nederlands | 234 pagina's (ePub2, 9 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Jennifer Gezond leven doe je zo!

    voeding, beweging en ontspanning

    Praktische recepten voor ontbijt, lunch en warme maaltijd waarbij de nadruk ligt op vers, biologisch en een snelle bereiding. Met veel informatie, vier weekmenu’s en boodschappenlijstjes.

    Non-fictie

    Nederlands | 393 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Tal Ronnen | Scot Jones | Serafina Magnussen | Joann Cianciulli Crossroads

    Veganistische recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 282 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2017

    Gedrukt boek

  • Puck Kerkhoven Bier & food

    Informatief boek over speciaalbieren met recepturen.

    Non-fictie

    Nederlands | 197 pagina's | Xander Uitgevers BV, Amsterdam | 2015

    Gedrukt boek

  • Mari Maris Groentebijbel

    van aardappelpuree tot zuringsoufflé

    Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante...

    Non-fictie

    Nederlands | 527 pagina's (ePub2, 15 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Mieke Kosters Het geheim van slanke mensen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.' Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in maatje 38 passen? Mieke kopieerde het 'slanke' eetgedrag en werd - met elke dag chocola en wijn - 15 kilo lichter....

    Non-fictie

    Nederlands | 146 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Esmee Köhler Het normale dieet

    Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 1,9 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Mieke Kosters Ik ken mezelf en ben slank

    Beschrijving van de valkuilen en de saboterende gedachten die pogingen om af te vallen vaak niet blijvend succesvol maken.

    Non-fictie

    Nederlands | 161 pagina's (ePub3, 50 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Jasper Udink ten Cate Creative chef

    maak van je diner een spectaculaire beleving!

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2015

    Gedrukt boek

  • Yasmin Othman Atelier confiserie

    bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...

    Non-fictie

    Nederlands | 251 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2015

    Gedrukt boek

  • Carola van Bemmelen | Sharon Numan 100% suikervrij voor altijd

    Uitbreiding van de 100% suikervrije voeding in spelregels met uitleg en recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's (ePub2, 10 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Linda Shearer Superfood

    met als held in deze uitgave; avocado

    Kookboek met recepten waarbij avocado als hoofdingrediënt fungeert. Grote variatie aan type recepten, van eenvoudige smoothies tot wat meer tijdrovende hoofdgerechten.

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Van Duuren Media, [Culemborg] | 2015

    Gedrukt boek

  • Orathay Souksisavanh Koken in 10 minuten

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2019

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2015

    Gedrukt boek

  • Lisette Bossert Toen was koken heel gewoon

    Interviews met tien mensen uit heel verschillende (eet)culturen die in de jaren vijftig/zestig opgroeiden over de rol van eten in hun leven, gevolgd door bijpassende recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 94 pagina's | Loopvis, Groningen | 2015

    Gedrukt boek

  • Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers

    voor kids

    Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 134 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10 (actief)
  8. 11
  9. 12
  10. 13
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek212
  2. E-book40

Voor

  1. Volwassenen250
  2. Jeugd7

Inhoud

  1. Non-fictie244
  2. Fictie2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten252
    1. Dieet & Gezond59
    2. Basiskookboeken36
    3. Bakboeken16
    4. Keukens14
    5. Drankboeken10
    6. Vegetarisch9
    7. Bekende Chefs8
  2. Gezin & Gezondheid31
  3. Filosofie & Religie6
  4. Sport3
  5. Literatuur & Romans3
  6. Hobby1
  7. Natuur & Dieren1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2
  2. Young Adult1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg6
  2. Amber Albarda4
  3. Jennifer ter Heide4
  4. Julius Jaspers4
  5. Pascalle Bonnier4
  6. Rutger van den Broek4
  7. Vitataal4
  8. Alain Caron3
  9. Anne Marie Reuzenaar3
  10. Aram van Beek3
  11. Erik van Loo3
  12. Mieke Kosters3
  13. Robèrt van Beckhoven3
  14. Sharon Numan3
  15. Wim de Jong3
  16. Anna Helm Baxter2
  17. Annemieke de Kroon2
  18. Carla Bardi2
  19. Carola van Bemmelen2
  20. Christiane Schäfer2
  21. Daisy Oppelaar2
  22. Ellen Hoog2
  23. Eric van Veluwen2
  24. Esmee Köhler2

Taal

  1. Nederlands249
  2. Engels3

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken