Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 181 - 200 (van 272)

Filteren

  • Julius Jaspers BBQBijbel

    van asperges tot zwezerik

    BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. BOORDEVOL...

    Non-fictie

    Nederlands | 616 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Jennifer Voedzaam & snel

    de 100 populairste recepten

    Gemakkelijk en snel te bereiden maaltijden met beperkte koolhydraten, verse producten en veel groenten.

    Non-fictie

    Nederlands | 313 pagina's (ePub3, 35 MB) | Kosmos Uitgevers, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Mounir Toub Mijn Arabische keuken

    Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool: 'Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt.' Aan de hand van klassiek en modern Arabische recepten laat Mounir in Mijn Arabische keuken met aanstekelijk enthousiasme zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise,...

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Clara ten Houte de Lange Holland

    De lékkerste traditionele gerechten: beroemde borrelhapjes, onvervalste Hollandse taarten, eerlijke stoofschotels, smeuïge stamppotten en toetjes die 'vroeger'al favoriet waren. In kook ook Holland is het beste van vroeger gecombineerd met het lekkerste van nu. De klassiekers zijn slanker en voorzien van spannende variaties met 'nieuwe'verkrijgbare ingrediënten. Een modern kookboek met heerlijke, herkenbare en gevarieerde gerechten! * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te...

    Non-fictie

    Nederlands | 163 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009

    E-book

  • Berty van Essen Studentenkookboek

    Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Zelfs...

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Van Holkema & Warendorf, Amsterdam | 2013

    E-book

  • Jeanine Schreuders Oosters

    Met eenvoudige ingrediënten, die overal te koop zijn, maak je met gemak gerechten uit Japan, Indonesië, Thailand, India, Vietnam en China die verrassend lekker smaken en ook gezond zijn. Blader, zoek uit en maak: het resultaat zal uitnodigen om meer te maken... Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2008

    E-book

  • Clara ten Houte de Lange Vegetarisch

    In Kook ook Vegetarisch vindt u recepten, die zó lekker zijn, dat zelfs een echte vleesliefhebber overstag zal gaan. Makkelijk, snel te maken, allemaal getest én lekker: wat de foto belooft, wordt waargemaakt. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 141 pagina's (ePub2, 14 MB) | Inmerc, Utrecht | 2008

    E-book

  • Sergio Herman Sobremesa

    mijn Ibiza

    In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny

    het hele jaar door

    Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Mas van Putten | Carl Lemette Soul food

    Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek Soul food de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het...

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Sabine Koning Guilty pleasures kookboek

    92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten

    In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek...

    Non-fictie

    Nederlands | 72 pagina's (ePub2, 155 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Pascalle Bonnier Nootje

    70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...

    Non-fictie

    Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Bart van Olphen Het Nederlands viskookboek

    verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen. Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van...

    Non-fictie

    Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 154 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Alain Caron | Richard van Oostenbrugge | Lars Hamer We love beef

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers. We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend...

    Non-fictie

    Nederlands | 169 pagina's (ePub3, 73 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Rutger bakt

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 91 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Kyra de Vreeze Kyra's Kitchen

    50 pure recepten voor de 10 meestvoorkomende klachten

    Een gemiddeld mens eet 1095 maaltijden per jaar. Elke maaltijd is een kans op gezondheid en geluk. Voeding is een krachtig medicijn. Iedere groente, vrucht, noot, graan en boon heeft een unieke samenstelling en een eigen werking. Wanneer je je deze waardevolle kennis eigen maakt, worden klachten als slapeloosheid, stress, overgewicht, obstipatie en hoofdpijn verleden tijd. Met Kyra's recepten kook je de heerlijkste gerechten, en leer je ook natuurlijke medicijnen als kersen en quinoa in te zetten...

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's (ePub3, 119 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Julius Jaspers Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Onno Kleyn Italië

    mijn verhalen en recepten

    Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het schrijven over eten en wijn. In dit boek mengt Onno Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen met diepgravende informatie, verhaalt hij over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse...

    Non-fictie

    Nederlands | 385 pagina's (ePub2, 3,9 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Donald Scloszkie Donnie's kookboek

    snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen

    De populaire rapper Donnie, Maradonnie alias De Fenomeen (1994) legt allerlei eenvoudige gerechten stapsgewijs uit. Van de alledaagse snelle en minder snelle hap tot snacks, sauzen, salades en zoete liflafjes. Met o.a. een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 27 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10 (actief)
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder conserveren
  • Verwijder E-book

Leesvorm

  1. Voor e-reader232

Voor

  1. Volwassenen270
  2. Jeugd13

Inhoud

  1. Non-fictie269
  2. Fictie2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten259
  2. Gezin & Gezondheid46
  3. Biografie & Waargebeurd14
  4. Literatuur & Romans13
  5. Filosofie & Religie5
  6. Mens & Maatschappij4
  7. Geschiedenis & Politiek3
  8. Hobby2
  9. Reizen & Vrije Tijd2
  10. Technologie & Wetenschap2

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd7
  2. Dagelijks leven3
  3. Lichaam & Gezondheid1
  4. Persoonlijke onderwerpen1
  5. Young Adult1

Auteur

  1. Julius Jaspers13
  2. Rutger van den Broek8
  3. Carola van Bemmelen7
  4. Alain Caron5
  5. Amber Albarda5
  6. Bart van Olphen5
  7. Janneke Vreugdenhil5
  8. Jennifer ter Heide5
  9. Mari Maris5
  10. Rens Kroes5
  11. Elise Gruppen4
  12. Nina de Bruijn4
  13. Annemieke de Kroon3
  14. Bas Robben3
  15. Carolina van Dorenmalen3
  16. Dinneke van den Dikkenberg3
  17. Joël Broekaert3
  18. Karolien Olaerts3
  19. Kyra de Vreeze3
  20. Lisette Kreischer3
  21. Sandra Bekkari3
  22. Sergio Herman3
  23. Yvon Jaspers3
  24. Anne Marie Reuzenaar2

Jaar

  1. 202412
  2. 202321
  3. 202213
  4. 202117
  5. 202011
  6. 201928
  7. 201825
  8. 201734
  9. 201621
  10. 201532
  11. 201419
  12. 201314
  13. 20126
  14. 20115
  15. 20102
  16. 20091
  17. 20083
  18. 20071
  19. 20031
  20. 20011
  21. 19981
  22. 19951
  23. 19811
  24. 19781
  25. 19721

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken