Zoekresultaten
Resultaat 201 - 220 (van 431)
Jamie Oliver Jamie
de basis van het koken
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Culinaire boekerij, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Karolien Olaerts Kleur op tafel
Verzameling voedzame en eenvoudig te bereiden gerechten met groenten als hoofdingrediënt. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's (ePub3, 35 MB) | Horizon, Antwerpen | 2024
E-book
Lise Weuts Kijk ik kook
kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking
Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Genieten van winterkost
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2012
Gedrukt boek
Henry Dimbleby | Kay Plunkett-Hogge | John Vincent In één pan!
natuurlijk fastfood
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
John Smeets Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs
In `Koken voor gedetineerden kookt John Smeets voor 9 euro een hoofdmaaltijd voor 4 personen. De uitgangspunten hierbij zijn: Eenvoudig Snel Smakelijk Gezond Goedkoop De gerechten variëren, u vindt in dit boek: Eenpansgerechten, Traditionele gerechten Vegetarische gerechten Groente- en aardappelgerechten Rijstgerechten Pastagerechten Vleesgerechten Regionale gerechten uit alle hoeken van Europa Daarnaast geeft John Smeets tips over hoe je slim en goedkoop kunt inkopen, op welke manier je ingrediënten...
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's (PDF, 1 MB) | U2pi, Voorburg | 2013
E-book
Leonie van Mierlo Winterkookboek
beleef de winter en warm je aan de heerlijke gerechten van 24Kitchen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Jonah Freud Kijk & kook
Stap voor stap worden in woord en beeld recepten uitgelegd voor 30 hoofdgerechten en 10 zoete gerechten. Ze zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke handicap, maar ook geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Terra/Lannoo, Warnsveld | 2003
Gedrukt boek
Mary Maarsen Koken & bakken met de Amish
De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken gebruikgemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's (ePub2, 18 MB) | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2014
E-book
Ria Penders Oergondisch genieten
een moderne levensstijl vanuit de oorsprong
Recepten voor een 'oer'voedingspatroon waarbij men alleen vlees, vis, groente, fruit, zaden en noten eet.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Oergezond, Houten | 2011
Gedrukt boek
Carrie Solomon True food
koken met respect voor de seizoenen
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's | Lannoo, Tielt | 2014
Gedrukt boek
Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers
voor kids
Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 2,7 MB | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2015
E-book
Dinneke van den Dikkenberg Verder koken zonder E-nummers
meer dan 60 recepten!
Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 2,1 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Karolien Olaerts Smaakvol
Karola's Kitchen
Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022
E-book
Dinneke van den Dikkenberg Bewust koken zonder E-nummers
meer dan 60 recepten!
Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Jenni Fleetwood Minibijbel stoof- en ovenschotels
van snelle eenpansgerechten tot exclusieve stoofschotels en römertopfgerechten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2013
Gedrukt boek
Anthony Bourdain | Laurie Woolever Beter wordt het niet
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Appetites is Bourdains eerste kookboek in ruim tien jaar en bevat een verzameling van zijn favoriete gerechten uit meer dan veertig jaar professioneel koken en wereldreizen. Na vele jaren waarin hij meer dan tweehonderd dagen op reis was, vermaakt hij zich sinds hij vader is nu vooral thuis. Het resultaat is een uniek kook- en entertainboek voor de thuiskok, met eigen recepten, gerechten die hij op zijn reizen heeft leren kennen en een effectief...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 176 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Puck Kerkhoven Het nieuwe kliekjesboek
Wat doe je met oud brood of een halve pan overgebleven rijst? Dat ene kippenboutje, of dat korstje kaas? In de vuilnisbak? Met deze heerlijke recepten maak je altijd iets lekkers! Veel wereldberoemde klassiekers zijn voortgekomen uit de kliekjeskeuken, bijvoorbeeld Spaanse paella, caesar salad, ravioli, Ierse clam chowder, Indiase curry en nasi goreng. Met Het nieuwe kliekjesboek kan ook jij je restjes omtoveren in culinaire toppers. Daarnaast vind je informatie over de zin en onzin van tenminste...
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub2, 6,7 MB) | Xander, Amsterdam | 2014
E-book
Alice Waters De kunst van simpel koken
notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....
Non-fictie
Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book