Zoekresultaten
Resultaat 201 - 220 (van 256)
Claudia Lenz Groot handboek koken
kooktechnieken van A tot Z
Non-fictie
Engels | 480 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek
Mark Reinfeld | Bo Rinaldi Vegan Fusion World cuisine
Non-fictie
Engels | 243 pagina's | Beaufort Books, [United States] | 2007
Gedrukt boek
Talya Lutzker The ayurvedic vegan kitchen
finding harmony through food
Non-fictie
Engels | 183 pagina's | Book Publishing Company, Summertown, Tennessee | 2012
Gedrukt boek
Marleeta F. Basey Flour power
a guide to modern home grain milling
Non-fictie
Engels | 265 pagina's | Jermar Press, Albany, OR | 2004
Gedrukt boek
Virgilio Martínez | Nicholas Gill The Latin American cookbook
Non-fictie
Engels | 431 pagina's | Phaidon Press Limited, London | 2021
Gedrukt boek
Jamie Wood The wicca cookbook
recipes, ritual, and lore
Non-fictie
Engels | 199 pagina's | Celestial Arts, Berkeley, CA [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Food lover's guide to the world
experience the great global cuisines
Overzicht in woord en beeld van nationale voedingsproducten en recepten van over de hele wereld.
Engels | 313 pagina's | Lonely Planet Publications Pty Ltd, Footscray, Victoria, Australia | 2014
Gedrukt boek
Vivien de Laak My world of cooking
Non-fictie
Engels | Nederlands | 253 pagina's | Vivienne Studio, Tricht | 2016
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek
Gareth Whitton | Catherine Way Tarts Anon
sweet and savoury, tart brilliance
Non-fictie
Engels | 207 pagina's | Hardie Grant Books, Berkely, Victoria | 2024
Gedrukt boek
Joke Gossé Tasty stories
legendary food brands and their typefaces
Typografie en logo's van grote handelsmerken in de voedingsmiddelenindustrie.
Non-fictie
Engels | 135 pagina's | Luster, Antwerp | 2014
Gedrukt boek
Heleen A.M. Halverhout Dutch cooking
Eenvoudige recepten.
Non-fictie
Engels | 144 pagina's | De Driehoek, Amsterdam | 1982
Gedrukt boek
Filippo Rosata | Tim Barclay | Stefania Evangelisti Vegan pizza
deliciously simple plant-based pizza to make at home
Engels | 144 pagina's | Kyle Books, London | 2020
Gedrukt boek
Simone Klabin Food & drink infographics
Alles over voeding in woord en beeld.
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 457 pagina's | Taschen, Köln | 2018
Gedrukt boek
Scents and flavors
a Syrian cookbook
Non-fictie
Engels | 326 pagina's | New York University Press, New York | 2017
Gedrukt boek
Olia Hercules Kaukasis
a culinary journey through Georgia, Azerbaijan & beyond
From the winner of the Observer's Rising Star Award and Fortnum & Mason Debut Food Book Award 2016 comes a celebration of the food and flavours of the Caucasus - bridging Europe and Asia and incorporating Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Russia and Turkey. Olia Hercules introduces us to more than 100 recipes for vibrant, earthy, unexpected dishes from across the region such as Plum fruit leather, Chestnut plov with pumpkin crust, Quince stuffed with lamb & carmalised shallots, Vine leaf dolma,...
Non-fictie
Engels | 240 pagina's | Mitchell Beazley, a division of Octopus Publishing Group Ltd, London | 2017
Gedrukt boek
Melanie Joy Beyond beliefs
Non-fictie
Engels | 228 pagina's | Lantern Books, New York | 2018
Gedrukt boek
Bryant Terry Afro-vegan
farm-fresh African, Caribbean & Southern flavors remixed
Non-fictie
Engels | 215 pagina's | Ten Speed Press, Berkeley | 2014
Gedrukt boek
Nigella Lawson At my table
a celebration of home cooking
Non-fictie
Engels | 288 pagina's | Chatto & Windus, London | 2017
Gedrukt boek
Corey Lee Benu
Recepten van de van oorsprong Koreaanse chefkok die in San Francisco restaurant Benu runt.
Engels | 244 pagina's | Phaidon, London | 2015
Gedrukt boek