Zoekresultaten
Resultaat 201 - 210 (van 210)
Marlies Beckers | Femke Vandevelde XIII Antwerpen
culinaire toppers
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek
Nieuw Europees kookboek
Informatie over ieder land van de EU, specifieke regionale en nationale producten en steeds recepten voor een traditioneel en een innovatief menu.
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Anne-Catherine Bley Gazpachos
koude soepjes, hartig en zoet
Non-fictie
Nederlands | 70 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2011
Gedrukt boek
Rutger van den Hoofdakker Fietsen langs brouwerijen
een 700 km lange bierroute in afzonderlijke etappes door Nederland, België en Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Elmar, Rijswijk | 2005
Gedrukt boek
Alba Pezone Pizza
recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers
Non-fictie
Nederlands | 358 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Tessel de Heij Gebrouwen door Vrouwen. Van brouwhobby tot succesvol biermerk
Het verhaal van twee jonge zussen die in korte tijd het populaire merk Gebrouwen door Vrouwen oprichtten in een wereld die gedomineerd wordt door mannen.0Wat begon als een gezellige hobby in Do?s keuken, groeide in vijf jaar tijd uit tot een biermerk dat in 600 kroegen wordt geschonken, in 700 supermarkten verkrijgbaar is en dat zelfs een eigen bar heeft! Hoe dat zo gekomen is? De zussen Tessel & Do gingen gewoon met enorm veel plezier aan de slag met hun droom en werden zo eigenlijk per ongeluk...
Nederlands | 240 pagina's | De Boekerij, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Aram van Beek Daily Dutch dishes
typical recipes from the Netherlands
Vijfendertig heerlijke Hollandse recepten.
Non-fictie
Engels | 90 pagina's | Miller Media & Concepts B.V., [Nijmegen] | 2015
Gedrukt boek
Irina Georgescu Tava
Eastern-European baking and desserts from Romania and beyond
Non-fictie
Engels | 271 pagina's | Hardie Grant books, London | 2022
Gedrukt boek
Russell Norman Polpo
a Venetian cookbook (of sorts)
Recepten voor kleine hapjes, gevolgd door recepten voor brood, vis, vlees, groente, nagerechten en (klassieke) drankjes, waarvoor Russel Norman van restaurant Polpo in Londen, werd geïnspireerd tijdens zijn vele bezoeken aan bars en eethuisjes in Venetië.
Engels | 319 pagina's | Bloomsbury, London, New Delhi, New York, Sydney | 2012
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie cooks Italy
Non-fictie
Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018
Gedrukt boek