Zoekresultaten
Resultaat 201 - 220 (van 318)
Hubrecht Duijker Lekker bij rood
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Hugo Camps | Johannes van Dam | Bram Hahn | Anouk Turkenburg | Liesbeth Wytzes Topkoks
interviews met 33 chefs en restaurateurs
Interviews met chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in het weekblad Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 275 pagina's | Elsevier Boeken, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Colette Comins Boer & kok
de mooiste gerechten met biologische ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek
Dina Cheney Proeven
fijnproeven met vrienden; leer je favoriete smaken kennen en beoordelen
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Lannoo, Tielt | 2007
Gedrukt boek
Julius Jaspers VIP cooking
om indruk te maken
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Amy Weldon A taste of friendship
koken met Amy Weldon
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Skye Gyngell Een jaar in mijn keuken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2006
Gedrukt boek
Peter Borsboom Koken voor jezelf
snel, makkelijk en onbehoorlijk lekker
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Inmerc, Wormer | 2006
Gedrukt boek
Barbara Beckers Van colakip tot stressballen
Recepten voor betaalbare, eenvoudige gerechten voor de dagelijkse maaltijd.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | DVD Uitgeverij, Grubbenvorst | 2006
Gedrukt boek
Thea Spierings Rijst & risotto
40 eenvoudige en veelzijdige recepten
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Miller Books, [Nijmegen] | 2006
Gedrukt boek
Koken in Haarlem
ruim 75 fantastische gerechten van en voor Haarlemmers
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | Orange House, De Rijp | 2006
Gedrukt boek
Jean-Pierre Wybauw Chocolade decoraties
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Lannoo, Tielt | 2006
Gedrukt boek
Oz Clarke Met de jag door de Franse wijnvelden
Beschrijving van het klimaat, de productiehoeveelheden, de stijl, druiven en 'wijnhistorie' van de belangrijke Franse wijnstreken.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Tirion, Baarn | 2007
Gedrukt boek
Chris Caldicott World Food Café
Foto's, vegetarische recepten en gegevens over plaatselijk voedsel van de eigenaars van een Londens eetcafé tijdens hun wereldreizen door Afrika, Azië en Latijns-Amerika.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Gordon Ramsay De autobiografie
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Vip, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
IJs
ambachtelijk ijs bereiden
Cultuurhistorisch overzicht met enkele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | In Boekvorm Uitgevers, Assen | 2006
Gedrukt boek
Stefaan Daeninck Mosselboek
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Lannoo, Tielt, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Thea Spierings Amuses
40 tongstrelende hapjes
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | Miller, [Nijmegen] | 2006
Gedrukt boek
Marie-Claire Quittelier Slim koken!
smaak, evenwicht
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Food Bai Food, [Schoten] | 2006
Gedrukt boek