Zoekresultaten
Resultaat 201 - 220 (van 275)
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout
Kookboek over rookbarbecueën.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Eva Posthuma de Boer Asperge
Kookboek met vijfentwintig aspergerecepten.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Sofie Dumont Happy moments
beestig lekker eten
Eenvoudige recepten voor gerechten uit de hele wereld, met aandacht voor lokale producten, de seizoenen en het ambacht. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Liesbeth Geeroms | Frank Matton | Andy Priem | Frederick Van Nieuwenhuyze Bakvrienden
Verzameling recepten voor brood en gebak, gericht op beginnende bakkers en hobbykoks. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Beefcake Publishing, [Gent] | 2022
Gedrukt boek
Markus Kaufer BBQ the American way
meer dan 65 heerlijke Amerikaanse BBQ-gerechten
Recepten voor Amerikaanse barbecuegerechten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lantaarn publishers, Ede | 2022
Gedrukt boek
Yvette van Boven Van Boven in het wild zakboek
Gids met planten die in het wild geplukt kunnen worden, met vegetarische recepten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub3, 183 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Tom Sas | Lori Dardikman Boker Tov
een culinaire lovestory uit Tel Aviv
Streetfoodrecepten uit Tel Aviv en de Midden-Oosterse keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2022
Gedrukt boek
BBQ & grill
geweldige recepten voor op de BBQ
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Lizzie Mabbott Het allerleukste kinderkookboek
met makkelijke recepten voor het hele gezin
Kinderkookboek met makkelijke recepten uit de hele wereld. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's (ePub3, 26 MB) | Horizon, Antwerpen, Amsterdam | 2023
E-book
Sandra Bekkari Framily food
snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family
Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 73 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
E-book
Julius Jaspers Grillbijbel
van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit
Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Hans van Wolde | Demy Janssen | Jo Cortenraedt Brut, dat ben je zelf
Persoonlijk getint kookboek waarin de chefkok zesentwintig recepten presenteert en vertelt over het ontstaan van zijn restaurant Brut172 en het opleiden van een nieuwe generatie vakmensen.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Chapeau Magazine, Maastricht | 2022
Gedrukt boek
Gertjan Kiers | Inge van der Helm Varken
van kop tot staart
Verzameling van 72 recepten met alle delen van het varken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Manuela van der Heijden Bakkershart
traditionele bakrecepten met een moderne twist
Nostalgische, gemoderniseerde bakrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Forte culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Meike Krüger Een tafel vol
uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok
Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Isabel Boerdam De vega atlas
in 160 vega(n) recepten de wereld rond
Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.
Non-fictie
Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Morgane Van Marcke Dinner served
the art of hosting & plant-based cooking
Verzameling van zestig plantaardige gerechten, aangevuld met persoonlijke verhalen en tips over de kunst van het ontvangen van gasten. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
Gedrukt boek
Jonah Freud Memmisj
de Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud
Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 22 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Karolien Olaerts Smaakvol
Karola's Kitchen
Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022
E-book
Julius Jaspers BBQ
In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book