Zoekresultaten
Resultaat 201 - 220 (van 824)
Claudia Roden Arabesque
de keukens van Marokko, Turkije en Libanon
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Sarah Gavigan | Ann Volkwein Ramen Otaku
maak de lekkerste noodlesoep thuis
Compleet boek over de oorsprong, de tradities, de achtergronden, de ontwikkelingen en de bereiding van ramen, incl. recepten.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Maori Murota Authentiek Japan thuis
100 recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken
Honderd recepten, technieken en kooktips uit de Japanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 259 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Nancy Singleton Hachisu De Japanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 386 pagina's | Terra, Houten | 2015
Gedrukt boek
Gustav Mandelmann Mandelmanns kookboek
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Cactusbooks, Kampen | 2017
Gedrukt boek
Moreen Waal | Aretha Waal | Martha Waal The best of SuriMAM cooking
op zoek naar de soul van de Surinaamse keuken; 80 authentieke Surinaamse recepten
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Letitia Clark La vita è dolce
Italiaanse zoetigheden
Italiaanse gebakrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Keda Black Chocolade
Meer dan zestig eenvoudige chocoladerecepten met slechts twee tot zes ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 69 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2022
Gedrukt boek
Annet Daems Italia con gusto e amore
een road trip naar de roots van de Italiaanse keuken
Culinaire reis door de twintig regio’s van Italië, met meer dan 100 recepten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 398 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Joseph Abboud Rumi
grenzeloos Midden-Oosters soulfood
Verzameling Midden-Oosterse recepten met invloeden uit Libanon, Perzië en Turkije. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2024
Gedrukt boek
Kwoklyn Wan Chinese takeaway compleet
meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Shivi Ramoutar Recepten uit de Cariben
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Caroline Eden Zwarte Zee
reisverslag en recepten; door donker en licht
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Pippa Middlehurst Aziatische bowls & bouillons
maak je eigen kom vol smaak
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Skye McAlpine Aan tafel in Venetië
Non-fictie
Nederlands | 311 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Judith Cyrus +Toespijs
Creools-Caribische gerechten; 100+ recepten om eindeloos te combineren
Verzameling van meer dan honderd recepten uit de Creools-Caribische keuken, waarin toespijs een belangrijke rol speelt. Met kleurenfoto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Manuela Darling-Gansser Pardiz
een culinaire reis door Perzië
Pardiz neemt je mee op reis naar Perzië. De exotische geuren, smaken en kleuren spatten van de pagina’s. Veel gerechten met verse groente en kruiden als basis en gericht op het plezier van samen delen.
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's | Edicola Publishing, Deventer | 2019
Gedrukt boek
Simone Filipowsky De Scandinavische keuken
favoriete recepten uit het hoge noorden
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Hong Seji Koreaans eten
eenvoudige recepten voor de hele dag
Verzameling eenvoudig te bereiden Koreaanse recepten op basis van zeven basisingrediënten: gochujang, doenjang, ganjang (sojasaus), rijst, sesamolie, vissaus en gochugaru. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Veltman, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Letitia Clark Wilde vijg & venkel
een jaar in de Italiaanse keuken
Verzameling recepten uit de Sardinische keuken, met nadruk op het gebruik van seizoensgebonden producten, en persoonlijk getinte verhalen over het dorpsleven op Sardinië. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | 2024
Gedrukt boek