Zoekresultaten
Resultaat 201 - 220 (van 268)
Duval Timothy | Jacob Fodio Todd | Folayemi Brown The groundnut cookbook
Engels | 335 pagina's | Michael Joseph, [London] | 2015
Gedrukt boek
Sarah Barrell Italy from the source
authentic recipes from the people that know the best
Authentieke recepten van Italianen.
Engels | 271 pagina's | Lonely Planet, Footscray, Victoria | 2015
Gedrukt boek
Li Yu | He Jianghong Zhongguo zi wei
xi shi chu yi peng chuan cai; Western-style Chinese cuisine; plats sichuannais fusionnant avec la cuisine occidentale
Non-fictie
Chinese talen | Engels | Frans | 251 pagina's | Sichuan Publishing House of Science & Technology, Chengdu | 2015
Gedrukt boek
James C. McCann Stirring the pot
a history of African cuisine
Non-fictie
Engels | 213 pagina's | Ohio University Press, Athens, OH | 2009
Gedrukt boek
Courtney Dial Whitmore Frostings
Recepten voor het decoreren van voornamelijk kleine cakejes.
Non-fictie
Engels | 95 pagina's | Gibbs Smith, Layton, Utah | 2013
Gedrukt boek
Sue Lawrence A cook's tour of Scotland
from Barra to Brora in 120 recipes
Overzicht van honderdtwintig Schotse recepten, afgewisseld met enkele persoonlijke verhalen en foto's van de schrijfster.
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Headline, London | 2006
Gedrukt boek
Stuart Farrimond The@Science of Spice
understand flavour connections and revolutionize your cooking
Engels | 224 pagina's | 2018
Gedrukt boek
Machteld Smid Dutch cook book
Non-fictie
Engels | 80 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Hsiang Ju Lin Slippery noodles
a culinary history of China
Culinaire geschiedenis van China.
Engels | 344 pagina's | Prospect Books, London | 2015
Gedrukt boek
Ana Patuleia Ortins Portuguese homestyle cooking
Non-fictie
Engels | 236 pagina's | Interlink, New York [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Claudia Lenz Groot handboek koken
kooktechnieken van A tot Z
Non-fictie
Engels | 480 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek
Mark Reinfeld | Bo Rinaldi Vegan Fusion World cuisine
Non-fictie
Engels | 243 pagina's | Beaufort Books, [United States] | 2007
Gedrukt boek
Talya Lutzker The ayurvedic vegan kitchen
finding harmony through food
Non-fictie
Engels | 183 pagina's | Book Publishing Company, Summertown, Tennessee | 2012
Gedrukt boek
Marleeta F. Basey Flour power
a guide to modern home grain milling
Non-fictie
Engels | 265 pagina's | Jermar Press, Albany, OR | 2004
Gedrukt boek
Virgilio Martínez | Nicholas Gill The Latin American cookbook
Non-fictie
Engels | 431 pagina's | Phaidon Press Limited, London | 2021
Gedrukt boek
Jamie Wood The wicca cookbook
recipes, ritual, and lore
Non-fictie
Engels | 199 pagina's | Celestial Arts, Berkeley, CA [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Food lover's guide to the world
experience the great global cuisines
Overzicht in woord en beeld van nationale voedingsproducten en recepten van over de hele wereld.
Engels | 313 pagina's | Lonely Planet Publications Pty Ltd, Footscray, Victoria, Australia | 2014
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek