Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 268)
Nick Toet BBQ-en met Nick
65 recepten voor bbq-helden en antihelden
BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik. Al kunnen zij het waarschijnlijk ook beter dat jij. Dus pak mijn hand. Laten we samen ontdekken wat voor lekker vreten we allemaal kunnen maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Maud Moody | Roos Blankespoor | Leonardo Pacenti Toscanini
pasta
Verzameling pastarecepten van de eigenaren van het bekende Italiaanse restaurant Toscanini in Amsterdam. Met kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2023
E-book
Regula Ysewijn Van wafel tot koek
gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar
Traditionele gebaksrecepten uit de historische Lage Landen, met name het huidige België. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 527 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2023
E-book
Dirk-Jan Verdonk De ontplofte kip
de paradoxale geschiedenis van het meest gegeten dier
Waaraan herkennen archeologen over duizenden jaren de aardlaag van onze tijd? Het ongemakkelijke antwoord: de fossiele resten van de vleeskip. Binnen één mensenleven is de moderne vleeskip uitgegroeid tot het meest gegeten dier. Reclames doen voorkomen dat kip veelzijdig en gezond is, maar de geschiedenis geeft een heel ander beeld: de snel gestegen productie en consumptie van kippenvlees trekt een zware wissel op de gezondheid van mens, dier en milieu. In De ontplofte kip laat Dirk-Jan Verdonk...
Non-fictie
Nederlands | 392 pagina's (ePub2, 4,5 MB) | Mazirel Pers, Zutphen | 2023
E-book
Bianca Bartels Brood op de plank
een familiekroniek van drie generaties warme bakkers
Verhalen en anekdotes over drie generaties broodbakkers uit Purmerend, die in de jaren negentig hun bedrijf moesten beëindigen. Met zwart-witfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 13 MB | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2023
E-book
Charlene De Buysere De smaak van specialty koffie
Informatie over koffie van hoge kwaliteit, met aandacht voor onder andere smaken, aroma’s, koffielanden, fermenteren, branden en malen. Met basisrecepten, foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Paulami Joshi Vega India
Verzameling vegetarische gerechten uit de Indiase keuken die zijn gebaseerd op een modern en voedzaam voedingspatroon. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 45 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Eke Bosman Snackspert
de ultieme snackgids
Bundeling van snack-recensies, inclusief tips, weetjes, lijstjes en adressen voor de beste snacks in Nederland. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 31 MB) | Xander, Amsterdam | 2023
E-book
Taarten Tatyana Taart design
nieuwe figuurtjes uit rolfondant, (haast) te mooi om op te eten
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Nederlandse voedingsmiddelentabel
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Stichting Voedingscentrum Nederland, Den Haag | 2023
Gedrukt boek
Frank Fol | Mieke De Vylder Radilicious
puur plantaardige inspiratie van de beste groenterestaurants in Europa
Selectie van honderd recepten van twintig topkoks uit de hele wereld, waarbij groenten en fruit de hoofdrol spelen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 434 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2023
Gedrukt boek
Peter Gillis Hatseflats!
de lekkerste gerechten voor het hele gezin
Selectie eenvoudige recepten van de Nederlandse ondernemer Peter Gillis (1962), bekend van de realitysoap 'Familie Gillis: massa is kassa’. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Vesper, [Amsterdam] | 2023
Gedrukt boek
Sarah Renson Sweet table
Verzameling van 65 recepten voor zoetigheden. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Stéphane Reynaud Barbecue & plancha’s
100 recepten
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Librero, [Kerkdriel] | 2024
Gedrukt boek
Britt ten Bergen | Wiek Huibers Plant
the vegan student
Veganistisch kookboek voor studenten met een beperkt budget en beperkte tijd.
Non-fictie
Engels | 111 pagina's | Plant, [Nederland] | 2023
Gedrukt boek
Zowie Tak Het ultieme vleesboek
de lekkerste recepten voor op de BBQ
Verzameling van negentig recepten voor het grillen van vlees op de barbecue, met aandacht voor de kwaliteit en samenstelling van het vlees en met uitleg van verschillende bereidingstechnieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Pig Butts, Roosendaal | 2023
Gedrukt boek
Ulbe Bosma The world of sugar
how the sweet stuff transformed our politics, health, and environment over 2,000 years
Engels | 448 pagina's | The Belknap Press of Harvard University Press, Cambridge, Massachusetts | 2023
Gedrukt boek
Zowie Tak Het ultieme burgerboek
heerlijke BBQ-recepten om je tanden in te zetten
Verzameling van tachtig recepten voor vlees-, vis- en vegaburgers van de barbecue, met bijpassende side dishes en praktische informatie over barbecuetermen en -technieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | Pig Butts Uitgeverij, Roosendaal | 2023
Gedrukt boek
Aziatische keuken
100 recepten
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Librero, [Kerkdriel] | 2024
Gedrukt boek
Thijs Dekker Westfries kookboek
de streekkeuken die niet zou bestaan
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Zavel Uitgeverij, [Rotterdam] | 2023
Gedrukt boek