Zoekresultaten
Resultaat 221 - 239 (van 239)
Jonathan Karpathios | Ellen Schut | Annemiek van Leeuwen Earth's own cuisine
embracing a new way to farm, cook & eat plant-based food
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | The Farm Kitchen, [Hoofddorp] | 2023
Gedrukt boek
Mark Neelemans Koken met maten
kookkunsten van Zeeuwse en Vlaamse hobbykoks
Boek waarin favoriete gerechten van Zeeuws-Vlaamse en Vlaamse hobbykoks gepresenteerd worden.
Non-fictie
Nederlands | 177 pagina's | [Mark Neelemans], [Terneuzen] | 2023
Gedrukt boek
Charlotte Adema | Margot de Roon PCOS power foods!
eet jezelf klachtenvrij
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lifestyle & Hormones, [Nederland] | 2023
Gedrukt boek
Nick Van Hoof | Kevin Kegeleers Puur bbq
no-nonsense gerechten voor barbecue- en outdoorcooking
Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis en groenten op de barbecue, met aandacht voor het gebruik van zout en kruiden en het zelf experimenteren en aanpassen van gerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 186 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Mariska Schrijer Flying Foodie's Multicooker kookboek
Verzameling van meer dan 70 diverse recepten om te bereiden met multicookers met hoge druk-functie. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Flying Foodie, [Nederland] | 2023
Gedrukt boek
Taurai Becker Zoutbewust koken & eten
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | [Taurai Becker], [Rotterdam] | 2023
Gedrukt boek
Frans Van Wissen 50 jaar in de Franse keuken
verhalen en recepten vanuit het mooiste ambacht
Non-fictie
Nederlands | 130 pagina's | Herberg Sint Brigida, Noorbeek | 2023
Gedrukt boek
Manou van de Zande | Evelyn Strube Kade40kookt
Non-fictie
Nederlands | 195 pagina's | KADE40, Vlaardingen | 2023
Gedrukt boek
Jeannette Stakenburg Japan in je pan
Met wat in Nederland kan
Nederlands | 266 pagina's | Boekscout, Soest | 2023
Gedrukt boek
Bas van Vlijmen Groot Oss' kookboek
32 Osse restaurants delen hun favoriete recept
Non-fictie
Nederlands | 83 pagina's | Lionsclub Oss, [Oss] | 2023
Gedrukt boek
Barbara Creemers Het duurzame endo-dieet
ontstekingsremmende voeding als basis
Non-fictie
Nederlands | 82 pagina's | Brave New Books, Rotterdam | 2023
Gedrukt boek
Michka Chel Koken op een eiland van klei
hoe een stadse chef de Hoeksche Waard ontdekt
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | 2023
Gedrukt boek
Eric Ivanidis | Marcelo Ballardin DOOR73
de food vibes van Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin
Verzameling van vijftig recepten voor sharing dishes van de Belgische chefkoks Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Sandra Bekkari Lang leve(n) gezond
Met 'Lang leve(n) gezond' brengt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl hielp. De laatste jaren verschenen er veel nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding, beweging en gezondheid. Die herleidde Sandra tot drie pijlers: gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen. In deze heldere, praktische handleiding laat ze zien dat gezond leven veel leuker en...
Nederlands | 223 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2023
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Felicity Cloake Red sauce brown sauce
a Brittish breakfast odyssey
Non-fictie
Engels | 373 pagina's | Mudlark, London | 2023
Gedrukt boek
Mauro Colagreco | Laura Colagreco Under the sign of the moon
"Step into the magical and delicious world of chef Mauro Colagreco's Mirazur, the three-Michelin-starred restaurant situated along the French Riviera at the foot of the mountains and overlooking the sea. Colagreco's much-lauded cuisine takes its inspiration from the natural world and the terroir surrounding Mirazur; his personal garden, which brims with aromatic herbs and fragrant citrus trees just across from the restaurant; his Italian Argentinian heritage; and his background training with leading...
Engels | 293 pagina's | Abrams, New York | 2023
Gedrukt boek
Lara Lee A splash of soy
everyday food from Asia
Non-fictie
Engels | 254 pagina's | Bloomsbury, London | 2023
Gedrukt boek
Matt Adlard Bake it better
70 show-stopping recipes to level up your baking skills
Non-fictie
Engels | 240 pagina's | DK Publishing, Indianapolis | 2023
Gedrukt boek