Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 259)
Courtney Dial Whitmore Frostings
Recepten voor het decoreren van voornamelijk kleine cakejes.
Non-fictie
Engels | 95 pagina's | Gibbs Smith, Layton, Utah | 2013
Gedrukt boek
Jos Timmer | Wim de Beer | Anna Lambert Restaurant De Kas
plant to plate
Engels | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
James C. McCann Stirring the pot
a history of African cuisine
Non-fictie
Engels | 213 pagina's | Ohio University Press, Athens, OH | 2009
Gedrukt boek
Sue Lawrence A cook's tour of Scotland
from Barra to Brora in 120 recipes
Overzicht van honderdtwintig Schotse recepten, afgewisseld met enkele persoonlijke verhalen en foto's van de schrijfster.
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Headline, London | 2006
Gedrukt boek
Food lover's guide to the world
experience the great global cuisines
Overzicht in woord en beeld van nationale voedingsproducten en recepten van over de hele wereld.
Engels | 313 pagina's | Lonely Planet Publications Pty Ltd, Footscray, Victoria, Australia | 2014
Gedrukt boek
Talya Lutzker The ayurvedic vegan kitchen
finding harmony through food
Non-fictie
Engels | 183 pagina's | Book Publishing Company, Summertown, Tennessee | 2012
Gedrukt boek
Joe Yonan Cool beans
the ultimate guide to cooking with the world's most versatile plant-based protein, with 125 recipes
Non-fictie
Engels | 233 pagina's | Ten Speed Press, California, New York | 2020
Gedrukt boek
Scents and flavors
a Syrian cookbook
Non-fictie
Engels | 326 pagina's | New York University Press, New York | 2017
Gedrukt boek
Olia Hercules Kaukasis
a culinary journey through Georgia, Azerbaijan & beyond
From the winner of the Observer's Rising Star Award and Fortnum & Mason Debut Food Book Award 2016 comes a celebration of the food and flavours of the Caucasus - bridging Europe and Asia and incorporating Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Russia and Turkey. Olia Hercules introduces us to more than 100 recipes for vibrant, earthy, unexpected dishes from across the region such as Plum fruit leather, Chestnut plov with pumpkin crust, Quince stuffed with lamb & carmalised shallots, Vine leaf dolma,...
Non-fictie
Engels | 240 pagina's | Mitchell Beazley, a division of Octopus Publishing Group Ltd, London | 2017
Gedrukt boek
Mark Reinfeld | Bo Rinaldi Vegan Fusion World cuisine
Non-fictie
Engels | 243 pagina's | Beaufort Books, [United States] | 2007
Gedrukt boek
Ana Patuleia Ortins Portuguese homestyle cooking
Non-fictie
Engels | 236 pagina's | Interlink, New York [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Danny Trejo Trejo's tacos
recipes and stories from the L.A.
Non-fictie
Engels | 223 pagina's | Clarkson Potter/Publishers, New York | 2020
Gedrukt boek
Jamie Wood The wicca cookbook
recipes, ritual, and lore
Non-fictie
Engels | 199 pagina's | Celestial Arts, Berkeley, CA [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Sophie Ellis-Bextor | Richard Jones Love food family
recipes from the kitchen disco
Non-fictie
Engels | 222 pagina's | Hamlyn, London | 2022
Gedrukt boek
Bryant Terry Afro-vegan
farm-fresh African, Caribbean & Southern flavors remixed
Non-fictie
Engels | 215 pagina's | Ten Speed Press, Berkeley | 2014
Gedrukt boek
Meera Sodha East
120 vegan en vegetarian recipes from Bangalore tot Beijing
Engels | 303 pagina's | Fig Tree, London | 2019
Gedrukt boek
Aram van Beek Daily Dutch dishes
typical recipes from the Netherlands
Vijfendertig heerlijke Hollandse recepten.
Non-fictie
Engels | 90 pagina's | Miller Media & Concepts B.V., [Nijmegen] | 2015
Gedrukt boek
Ella Mills Deliciously Ella
Quick & easy; plant-based deliciousness
Non-fictie
Engels | 271 pagina's | Yellow Kite, Londen | 2020
Gedrukt boek
Daniel Serra An early meal
a Viking age cookbook & culinary Odyssey
Engels | 192 pagina's | ChronoCopia Publishing, Furulund | 2013
Gedrukt boek