Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 221 - 240 (van 277)

Filteren

  • Janneke Philippi Bakplaatbijbel

    oneindig veel makkelijke recepten voor doordeweeks en bijzondere gerechten voor in het weekend

    Meer dan 230 eenvoudige recepten voor vega-, vlees- en visgerechten die worden bereid op de bakplaat, aangevuld met recepten voor side salads en tips voor het koken voor grote gezelschappen en voor het omgaan met restjes. Met kleurenfoto’s en -illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 775 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Simone van Thull Inmaak- en fermenteerbijbel

    van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha

    Verzameling van 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 47 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Janneke Vreugdenhil | Janneke Wittekoek Hart

    75 recepten voor een gezond hart

    In Eten als Medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek uit wat de verschillen zijn tussen het mannenhart en het vrouwenhart en hoe je gezonde keuzes kunt leren maken die niet alleen nu, maar ook op de langere termijn van levensbelang zijn: laat voeding je medicijn zijn om hartproblemen te voorkomen en laat je medicijn gezonde voeding zijn om je hart beter te maken. Met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag, de hele dag door, lekker eten. Want wie gezond wil leven, hoeft...

    Non-fictie

    Nederlands | 327 pagina's (ePub3, 16 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Hamburgers

    Verzameling recepten voor het zelf maken van hamburgers. Met praktische tips en kooktechnieken en losse recepten voor buns, patties, toppings en sauzen. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 261 pagina's (ePub3, 9,1 MB) | Carrera Cculinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Noni Kooiman Wokbijbel

    van fried rice tot kip met citroengras en van pad thai tot noedels met buikspek

    Verzameling van meer dan tweehonderd wokrecepten op basis van groenten, vlees, vis, schaaldieren, tempeh of tofu. Met praktische beschrijvingen van bereidingstechnieken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Janine Jansen Uit blik

    Verzameling van zestig recepten die bereid kunnen worden met ingrediënten uit blik. Met foto’s en illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 162 pagina's (ePub3, 17 MB) | L.S., Amsterdam | 2023

    E-book

  • Tess Posthumus Cocktailbijbel

    van klassiekers voor alle niveaus tot signature en alcoholvrije cocktails

    Verzameling van ruim tweehonderd klassieke en moderne cocktailrecepten, met en zonder alcohol. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Marco Daane | Rick Kempen | Roel Mulder Het bockbierboek

    Nederlands oudste bier

    Beschrijving van de geschiedenis van het bockbier en de ontwikkeling van deze biersoort tot een klassieke Nederlandse bierstijl. Met foto’s en illustraties in zwart-wit.

    Non-fictie

    Nederlands | 102 pagina's (ePub2, 10 MB) | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Bas Robben Slowcooker

    Recepten voor de slowcooker, van soep tot stoofvlees en van groentegerechten tot dessert. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 225 pagina's (ePub3, 16 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Bas Robben Airfryer

    Recepten voor de airfryer, van traditionele frituursnacks en snelle tussendoortjes tot volwaardige gerechten en desserts. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 213 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Joël Broekaert De wereldgeschiedenis in twaalf bonen

    Cultuurhistorische verhalen waarin de culinair journalist en historicus (1982) de wereldgeschiedenis duidt aan de hand van twaalf bonen. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 88 pagina's (ePub2, 8,2 MB) | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Samuel Levie Worstelingen

    over vlees, idealen en de toekomst van ons eten

    Persoonlijke beschouwing van een worstmaker over vleesconsumptie, idealen en de toekomst van eten. Met tips voor een gezonder voedselsysteem.

    Non-fictie

    Nederlands | 90 pagina's (ePub2, 0,7 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Merijn Tol De bijbel van de Libanese keuken

    van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul

    Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Libanese keuken. Met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Maud Moody | Roos Blankespoor | Leonardo Pacenti Toscanini

    pasta

    Verzameling pastarecepten van de eigenaren van het bekende Italiaanse restaurant Toscanini in Amsterdam. Met kleurenafbeeldingen.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Nick Toet BBQ-en met Nick

    65 recepten voor bbq-helden en antihelden

    BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik. Al kunnen zij het waarschijnlijk ook beter dat jij. Dus pak mijn hand. Laten we samen ontdekken wat voor lekker vreten we allemaal kunnen maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 302 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Regula Ysewijn Van wafel tot koek

    gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

    Traditionele gebaksrecepten uit de historische Lage Landen, met name het huidige België. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 527 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Bianca Bartels Brood op de plank

    een familiekroniek van drie generaties warme bakkers

    Verhalen en anekdotes over drie generaties broodbakkers uit Purmerend, die in de jaren negentig hun bedrijf moesten beëindigen. Met zwart-witfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 13 MB | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2023

    E-book

  • Paulami Joshi Vega India

    Verzameling vegetarische gerechten uit de Indiase keuken die zijn gebaseerd op een modern en voedzaam voedingspatroon. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 45 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Eke Bosman Snackspert

    de ultieme snackgids

    Bundeling van snack-recensies, inclusief tips, weetjes, lijstjes en adressen voor de beste snacks in Nederland. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 31 MB) | Xander, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Peppe Giacomazza | Hilde Smeesters Identità

    Kookboek met recepten voor Italiaanse gerechten, met aandacht voor de Italiaanse roots van de auteur en zijn inspiratiebronnen. Met foto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 298 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2023

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12 (actief)
  9. 13
  10. 14
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Non-Fictie
  • Verwijder 2023
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek251
  2. E-book26

Voor

  1. Volwassenen274
  2. Jeugd8

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten277
    1. Basiskookboeken57
    2. Keukens50
    3. Dieet & Gezond41
    4. Bekende Chefs37
    5. Vegetarisch33
    6. Bakboeken23
    7. Drankboeken23
  2. Gezin & Gezondheid18
  3. Mens & Maatschappij18
  4. Reizen & Vrije Tijd9
  5. Geschiedenis & Politiek6
  6. Hobby5
  7. Sport5
  8. Literatuur & Romans3
  9. Natuur & Dieren2

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd6

Auteur

  1. Julius Jaspers7
  2. Janneke Vreugdenhil5
  3. Bas Robben4
  4. Welmoed Bezoen4
  5. Janine Jansen3
  6. Jord Althuizen3
  7. Joël Broekaert3
  8. Regula Ysewijn3
  9. Zowie Tak3
  10. Bianca Bartels2
  11. Chris van Tulleken2
  12. Clare Andrews2
  13. Dorenda van Dijken2
  14. Eke Bosman2
  15. Janneke Philippi2
  16. Janneke Wittekoek2
  17. Juglen Zwaan2
  18. Leonardo Pacenti2
  19. Lynn van de Vorst2
  20. Marco Daane2
  21. Maud Moody2
  22. Merijn Tol2
  23. Nathan Anthony2
  24. Nick Toet2

Taal

  1. Nederlands272
  2. Engels5

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken