Zoekresultaten
Resultaat 221 - 229 (van 229)
Cornelia Adam Vis, schaal- en schelpdieren
van forel tot zalm, van garnalen tot scampi, vers of uit de diepvries; lekkere, aparte gerechten
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Tirion, Baarn | 1996
Gedrukt boek
Ine Kommers De smaak van Afrika
Informatie over eten in Afrika, dat een onderdeel vormt van de zaken die men samen doet in een gemeenschap, gevolgd door recepten van gerechten die men ook in Nederland kan maken.
Non-fictie
Nederlands | 68 pagina's | Afrika Museum, Berg en Dal | 1994
Gedrukt boek
Felix Alen Koken met... Felix Alen
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Lannoo, Tielt | 1995
Gedrukt boek
Loterijen in Europa
vijf eeuwen geschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Snoeck-Ducaju, [Gent] | 1994
Gedrukt boek
Jean-Bernard Naudin Renoir, gastronoom en impressionist
Beschrijving van het leven in de huiselijke kring van de Franse schilder (1841-1919), met veel aandacht voor zijn gastronomische kant
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1994
Gedrukt boek
Cecile Thijssen Gerookte lekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht [etc.] | 2011
Gedrukt boek
Peter McHoy De kruidenbijbel
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Librero, Hedel | 1998
Gedrukt boek
Jan Maesen Feestmeesters & feestkeukens
Presentatie in woord en beeld van grote en kleine cateringbedrijven in Vlaanderen, voorzien van feestelijke recepten.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Coda, Antwerpen | 1994
Gedrukt boek