Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 244)
Nelleke Launspach Een hutkoffer vol recepten
de culinaire erfenis van mijn Indische oma
Het verhaal van een Indische familie waarin koken en eten een grote rol spelen. Met 50 recepten.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Eric van Veluwen Modern koken in Nederland
de Veluwe
Non-fictie
Nederlands | 146 pagina's | KunstMag, Zutphen | 2008
Gedrukt boek
Eerste kookboek voor kinderen
Stap voor stap wordt, met behulp van kleurentekeningen, uitgelegd hoe je allerlei gerechten kunt maken. Vanaf ca. 8 jaar; enige hulp van een volwassene is aan te raden.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2005
Gedrukt boek
Felix Alen Outdoor cooking 2
buiten kokkerellen in herfst en winter
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2003
Gedrukt boek
Anneke Geerts Lekker zonder zout
smakelijke en pittige recepten voor de warme maaltijd
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Tine Bral Lekker dichtbij
gastronomische en actieve weekends en daguitstappen in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 275 pagina's | Lannoo, Tielt | 2003
Gedrukt boek
Minouche Pastier Grootmoeders lekkere keuken
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Lekker nazomeren
nagenieten van de vakantie met heerlijke gerechten van rond de Middellandse Zee
Non-fictie
Nederlands | 60 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Ursula Ferrigno Hemels Italië
verrukkelijke en inspirerende gerechten uit Italië
Ruim honderd recepten van groente-, vis- en fruitgerechten, gebaseerd op authentiek Italiaanse gerechten, gerangschikt per gebied (bergen, bossen, kustgebieden etc.).
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Tirion, Baarn | 2004
Gedrukt boek
Jaap van Rijn Mosseltijd
Veel informatie over de (Europese) mosselculturen, nationale mosselgerechten, mosselfeesten enz.naast eenvoudige basisrecepten en nieuwe, inspirerende recepten van een pittig niveau.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Fontaine, Abcoude | 2003
Gedrukt boek
Chris Bieze Lekker leven
herstel de zuur/base/balans in je lichaam; milde basische recepten en andere mogelijkheden om je natuurlijke weerstand te verhogen
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | De Driehoek, Amsterdam | 2003
Gedrukt boek
Claudia Roden De beproefde mediterrane keuken
favoriete mediterrane recepten stap voor stap bereid
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2003
Gedrukt boek
Winiefred Van Killegem Winiefreds groenteboek
weetjes, gezondheidstips, 130 recepten
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Book & Media Publishing, Deurne | 2003
Gedrukt boek
Julie Biuso Uitgebreid Italiaans lunchen
gerechten om in goed gezelschap van te genieten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2004
Gedrukt boek
Paul Newman Schaamteloos plezier
het opmerkelijke zakenavontuur van twee amateurs
Persoonlijk verhaal van de Amerikaanse acteur Paul Newman, die samen met een bevriende jurist zonder enige voorkennis of opleiding een onderneming opzette voor het produceren van saladedressings.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Forum, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Terry Tan De Aziatische keuken
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2004
Gedrukt boek
Lucette M. Faber Brieven uit mijn bastide
gastronomische verkenningen in de Provence
Recepten en wijnadviezen van een Nederlandse vrouw die zich met haar echtgenoot in de Provence vestigde.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Michel van Tricht Kaas & wijn
smaakvolle combinaties van topkazen, wijnstijlen en recepten
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2003
Gedrukt boek
Robert Leenaers Wijnreisboek Beaujolais
van nouveau riche tot gerenommeerde cru
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2003
Gedrukt boek
Carla Overduin Multiculti kitchen
de nieuwste tips en trends uit de multiculturele keuken in Nederland
Interviews met eigenaren van o.a. Turkse, Spaanse, Surinaamse, Japanse, Australische, Italiaanse restaurants, die ook recepten geven.
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Arena, [Amsterdam] | 2003
Gedrukt boek