Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 260)
Vanja van der Leeden Snow food
het eerste wintersportkookboek ter wereld; ski's, snowboards, spaghetti-frittata en Surinaamse erwtensoep; een boek vol lekkere, voedzame en makkelijke on en off-pisterecepten
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2008
Gedrukt boek
Foodloversguide
dé culinaire bijbel van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 323 pagina's | Mo'Media, Breda | 2008
Gedrukt boek
Vitataal Barbecue
meer dan 150 heerlijke gerechten voor de thuiskok
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2011
Gedrukt boek
Michel Roux Taarten, soezen, pasteien
zoete en hartige baksels van een topkok
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2009
Gedrukt boek
Restaurant Hof te Rhode Carnet de cuisine
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Lannoo, Tielt, Arnhem | 2008
Gedrukt boek
Annemie Dedulle Truffels
's werelds zwarte goud
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Lannoo, Tielt | 2008
Gedrukt boek
Ann Kleinberg Olie en azijn uit eigen keuken
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Love Food, Bath | 2008
Gedrukt boek
Chef aan huis
winter food; met recepten van Peter Goossens, Felix Alen en Albert Verdeyen
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Lannoo, Tielt | 2008
Gedrukt boek
Dré Steemans Koken met een sterretje
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Lannoo, Tielt | 2008
Gedrukt boek
Afrodisiaca
de zwoelste, meest lustopwekkende recepten
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2008
Gedrukt boek
Piet Huysentruyt De perfecte keuken agenda
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's | Lannoo, Tielt | 2008
Gedrukt boek
John Torode Rund
het unieke rundvleesboek met meer dan 100 recepten
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2009
Gedrukt boek
Yvon Jaspers Spaghetti aan het plafond
eten met kinderen
Bekende ouders vertellen openhartig over het eetgedrag van hun kinderen; doel is hen gezond te laten eten en stress en strijd aan tafel te voorkomen.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Nw A'dam, [Amsterdam] | 2009
Gedrukt boek
Peter Klosse Chef & sommelier
kijken in de keuken bij de top van de gastronomie; wat is het geheim van de goede combinatie?; wanneer en waarom is een combinatie mooi?
Non-fictie
Nederlands | 246 pagina's | Tirion, [Baarn] | 2008
Gedrukt boek
Lucrèce Wellekens Gezonde gastvrijheid
lichte menu's en buffetten voor elk seizoen
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2008
Gedrukt boek