Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 221 - 240 (van 358)

Filteren

  • Wim de Jong | Frank van Dijl Stadskookboek Rotterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Mo'Media, Breda | 2015

    Gedrukt boek

  • Pascalle Bonnier | Mathijs Kok Havermoutje

    70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel...

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 124 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Eric van Veluwen | Robèrt van Beckhoven Quinoa

    nummer 1 superfood

    Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert. Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 61 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Alain Caron | Roel James | Wim de Jong Tour d'Alain

    een culinaire reis door Frankrijk

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in...

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 116 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Bakbijbel

    Rutger bakt van A tot Z

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Pascalle Bonnier Nootje

    70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...

    Non-fictie

    Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Bart van Olphen Het Nederlands viskookboek

    verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen. Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van...

    Non-fictie

    Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 154 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Alain Caron | Richard van Oostenbrugge | Lars Hamer We love beef

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers. We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend...

    Non-fictie

    Nederlands | 169 pagina's (ePub3, 73 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Rutger bakt

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 91 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Mirte Kaan Kookboek voor een rustige buik

    90 gerechten voor iedereen die houdt van lekker eten, zonder buikpijn

    Eindelijk van die eeuwige buikpijn af! Dit kookboek is een uitkomst voor iedereen die te maken heeft met gevoelige darmen, en in het bijzonder voor hen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). De basis voorhet Kookboek voor een rustige buik is de wetenschappelijk onderbouwde FODMAP-methode uit Australië. Door bepaalde voeding te vermijden, komt je buik tot rust en kun je eindelijk ervaren wat het is om zonder buikpijn door het leven te gaan. Voedingskundige en foodie Mirte Kaan ontwikkelde...

    Non-fictie

    Nederlands | 234 pagina's (ePub2, 9 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Non-fictie

    Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Het heden ik kookboek

    bij candida en voedselovergevoeligheid

    LET OP! Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers. Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende foto’s. Natuurlijk! Gaat over écht eten. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij. Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk...

    Non-fictie

    Nederlands | 429 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Jennifer Gezond leven doe je zo!

    voeding, beweging en ontspanning

    Praktische recepten voor ontbijt, lunch en warme maaltijd waarbij de nadruk ligt op vers, biologisch en een snelle bereiding. Met veel informatie, vier weekmenu’s en boodschappenlijstjes.

    Non-fictie

    Nederlands | 393 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie

    echt eten voor een gezonder, energieker leven

    In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Studio Philippi Vers & verrukkelijk

    koken met lekker veel groente

    Non-fictie

    Nederlands | 90 pagina's | Miller Media & Concepts, [Nijmegen] | 2015

    Gedrukt boek

  • Folke Dammann Het insectenkookboek

    Meelwormen, buffalowormen, krekels en sprinkhanen, toegepast in recepten voor elke maaltijd en in snacks.

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2016

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...

    Non-fictie

    Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rens Kroes Powerfood

    van Friesland naar New York; pure recepten van Rens Kroes; voor een happy & healthy lifestyle

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast...

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's (ePub2, 123 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Mari Maris Groentebijbel

    van aardappelpuree tot zuringsoufflé

    Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante...

    Non-fictie

    Nederlands | 527 pagina's (ePub2, 15 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Juliet Sear Cakeology

    Handboek van bekende Britse taartmaker voor het maken van kunstige taarten met prachtige decoraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 237 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12 (actief)
  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17
  11. 18
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder conserveren
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek328
  2. E-book30

Voor

  1. Volwassenen357
  2. Jeugd7

Inhoud

  1. Non-fictie353

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten358
    1. Dieet & Gezond58
    2. Basiskookboeken45
    3. Keukens36
    4. Bakboeken16
    5. Vegetarisch11
    6. Bekende Chefs8
    7. Drankboeken2
  2. Gezin & Gezondheid21
  3. Filosofie & Religie3
  4. Reizen & Vrije Tijd1
  5. Sport1
  6. Technologie & Wetenschap1
  7. Mens & Maatschappij1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2
  2. Young Adult1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg6
  2. Vitataal5
  3. Alain Caron4
  4. Erik van Loo4
  5. Julius Jaspers4
  6. Pascalle Bonnier4
  7. Rutger van den Broek4
  8. Wim de Jong4
  9. Anne Marie Reuzenaar3
  10. Bart van Olphen3
  11. Carla Bardi3
  12. Robèrt van Beckhoven3
  13. Sharon Numan3
  14. Sue Quinn3
  15. Voedingscentrum3
  16. Amber Albarda2
  17. Anna Helm Baxter2
  18. Annemieke de Kroon2
  19. Aram van Beek2
  20. Carola van Bemmelen2
  21. Christiane Schäfer2
  22. Christophe Declercq2
  23. Eric van Veluwen2
  24. Esmee Köhler2

Taal

  1. Nederlands355
  2. Engels4
  3. Indonesisch1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken