Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 316)
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 42 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Peter Balcaen Bakken
het basisbakboek met 350 recepten
Recepten van vele klassiekers uit de bakwereld zoals brood, koekjes, cake, gebak en desserts met vijf moeilijkheidsgraden. Diverse recepten zonder lactose, gluten en suiker. Speciale recepten voor de professionele keukenmachine.
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Peter Lute De kracht van kruiden
smaken uit de kruidfabriek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.' Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten. De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de...
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Hete rook
de basis voor low & slow barbecue
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Hilde Deweer 100 mocktails
0% alcohol 100% smaak
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | M Books, Antwerpen | 2017
Gedrukt boek
Nathalie Meskens Plan boost
de 68 recepten die mijn leven veranderden
Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haar drukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden? In 'Plan Boost' geeft ze haar 'geheim' prijs. Ze vertelt hoe ze resoluut koos voor een levensstijl die haar gezondheid...
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's (ePub2, 30 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2017
E-book
Tosti's met een twist
verdraaid lekker
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | Food in Media, [Utrecht] | 2017
Gedrukt boek
Martina Kittler | Barbara Klein Koken met lupine
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Deltas, Aarstelaar, [Oosterhout] | 2018
Gedrukt boek
Rick Kempen Bier
Informatief boekje over de geschiedenis van bier, zijn vele soorten en allerlei wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 3,2 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
E-book
Rosanne Hertzberger Ode aan de E-nummers
waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken
Rosanne Hertzberger schreef met Ode aan de e-nummers een spraakmakend boek en geldt als een van de opvallendste tegenstemmen van de hedendaagse gezonde voedselindustrie. Als je de kookgoeroes moet geloven, is er niets erger dan een magnetronlasagne. Geen grotere zonde dan voorgesneden aardappeltjes, groenten uit blik, of kunstmatige kleurstoffen. Van Michael Pollan tot Rens Kroes: allen bepleiten een terugkeer naar grootmoeders keuken waar vers, simpel en onbespoten eten ambachtelijk werd klaargemaakt....
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
E-book
Heleen Timmermans Soepbijbel
van gazpacho en bouillon tot maaltijdsoep
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en mediterrane amandel-saffraansoep. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer...
Non-fictie
Nederlands | 524 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2017
E-book
Annemieke de Kroon | Alice van Nieuwenhuizen Lekker makkelijk
het kookboek voor mannen
Lekker makkelijk kookboek voor mannen Als je goed voor je lijf wilt zorgen, kun je het beste zelf koken, met verse ingrediënten. Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan de slag dus! Je hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar je kunt prima een basislevel keukenskills onder de knie krijgen. Lekkere gerechten, korte beschrijvingen, geen moeilijk gedoe. Gezond en voedzaam, dus geen flauw gevoel in de sportschool...
Non-fictie
Nederlands | 61 pagina's (ePub2, 44 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Rens Kroes The party edition
Inspirerend kookboek met feestelijke recepten die verrassend anders opgebouwd zijn met een 'gezond' tintje.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 54 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Loïc Van Impe Loïc
the rookie cook; snel, makkelijk en niet duur
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Dennis 'noskos' van Koutrik Het vuur de baas
alle geheimen van het BBQ Genootschap in één overzichtelijk handboek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het vuur de baas verzamelt de meest gestelde vragen op barbecuegebied in één boek. Welke barbecue moet ik aanschaffen? Wat is de juiste brandstof? Hoe steek ik mijn barbecue veilig aan? Hoe maak ik zelf goede rubs en sauzen? Wat heb ik nodig om mee te doen aan een BBQ-wedstrijd? Barbecue-autoriteit Dennis van Koutrik, oprichter van Het BBQ Genootschap, geeft antwoord op al deze vragen en laat je zien dat ook jij het vuur de baas kunt zijn....
Non-fictie
Nederlands | 332 pagina's (ePub3, 13 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...
Non-fictie
Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Rutger van den Broek Het hartige bakboek
Rutger bakt van kaasvlinders tot tartelettes
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60 hartige bakrecepten met ruim 70 variaties, verdeeld over 8 hoofdstukken: 'Basisrecepten',...
Non-fictie
Nederlands | 226 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Mari Maris Mari plukt de dag
in 4 seizoenen, 607 recepten en 1001 tips en trucs
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet. Geplukt uit de tuin, die van de buren of het bos. Zo eet ik vanzelf met de seizoenen mee. Niet omdat het hip is, maar omdat verse spullen zonder reisverleden simpelweg het lekkerst zijn....
Non-fictie
Nederlands | 850 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Mirjam Leslie-Pringle World of veggies
100 klassieke vegetarische recepten
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Overal ter wereld wordt sinds mensenheugenis vegetarisch gegeten. Omdat vlees niet voorradig of te duur is, vanwege geloofsovertuiging of omdat men geen vlees wil eten. Zo zijn er door de eeuwen heen honderden vegetarische gerechten ontstaan. In World of veggies staan honderd van deze klassieke vegetarische recepten, die stuk voor stuk bewijzen dat gerechten zonder vlees en vis heerlijk zijn voor vegetariers én vleeseters. Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 51 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Julius Jaspers Oriental streetfood
heerlijke oosterse gerechten om thuis te maken
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als Bun Cha meatballs, Nahm Jim oysters en dan dan mei Sichuan noodles waan je je even in dit werelddeel met zijn spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. De culinaire ontdekkingen...
Non-fictie
Nederlands | 293 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book