Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 419)
Jennifer Hart-Smith Puur patisserie
lekker bakken met ingrediënten uit de natuur
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Citrus, [Eindhoven] | 2020
Gedrukt boek
Sophie Matthys Curry's
Curry’s met vlees, vis, kip of veggie.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Emma Herngreen Funky vegan bakboek
vol, romig, zondig, zoet
Non-fictie
Nederlands | 165 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Ben Zijl Koken voor groepen en (grote) gezinnen
Non-fictie
Nederlands | 162 pagina's | Uitgeverij De Banier, Apeldoorn | 2019
Gedrukt boek
Kristin Van Eetvelt Met thee aan tafel
30 recepten met bijpassende thee
Informatie over de culinaire en technische aspecten van (Chinese) thee. Met dertig speciaal samengestelde recepten die goed combineren met de uitgebreid beschreven speciale soorten thee.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2019
Gedrukt boek
Margreet Leguijt De Pizzabakkers
'n kijkje in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 106 pagina's | De Pizzabakkers, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Kees Sterrenburg Een onvergetelijke dag voor de kurkentrekker
ongecensureerde wijnverhalen
35 smeuïge verhalen over wijn, niet over de streken, druiven, of grondsoorten, maar vooral over de wijnboeren, sommeliers, restaurateurs en de drinkers. Met leuke wetenswaardigheden over Franse wijnen.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Van Sterrenburg, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Hoe maak ik een hartvormig ei? en heel veel andere keukentips & -tricks
Oplossingen en creatieve suggesties voor allerhande praktische keukenhandelingen.
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | ImageBooks, Veghel | 2019
Gedrukt boek
Guillaume de Beer | Freek van Noortwijk | Johanneke van Iwaarden | Ronald Giphart Breda
Kook- en leesboek van drie bekende en bevriende chefs verteld door Ronald Giphart.
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek Hete pepers
chilipeper planten, oogsten, verwerken en eten
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Delphine Steelandt #Fitplus
op naar 100 jaar in 100 dagen
Handleiding gericht op iedereen om in honderd dagen en drie fases aan een mooier, gezonder en fitter lichaam te werken, met recepten en oefeningen.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek
Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken
van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen
Non-fictie
Nederlands | 429 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Hidde de Brabander Chocolaterie.
Uitleg over de verschillende soorten cacaobonen, technieken met foto’s van diverse soorten verwerkingen van chocola en alles wat bij chocolaterie komt kijken.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Beri Shalmashi | Jinaw Shalmashi Taste of home
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Melissa Petitto Het bleekselderijreceptenboek
met recepten boordevol vitaminen en mineralen voor koudgeperste sappen, overheerlijke smoothies, smakelijke cocktails, gezonde snacks, verrassende soepen en frisse salades
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Marijne Thomas | Liesbeth Thomas Back!
het Duitse bakboek; van Bienenstich tot Zwiebelkuchen...; meer dan 75 broden, koekjes en taarten
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Uitgeverij Aagje Blok, Amersfoort | 2019
Gedrukt boek
Maria Panzer Gourmet
70 internationale recepten om aan tafel te bereiden
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Lantaarn Publishers, Ede | 2020
Gedrukt boek
Shamil Thakrar | Kavi Thakrar | Naved Nasir Dishoom
"lekkers uit Bombay"; modern Indiaas kookboek met zeer subjectieve eetgids door Bombay
Kook-leesboek over Bombay (Mumbai), een miljoenenstad waarin elke wijk een eigen sfeer en identiteit heeft die zich kenbaar maakt in de diverse restaurants. Met veel goed uitvoerbare recepten.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Tanja Dusy Thali
de authentieke Indiase keuken
Negen platte metalen schalen met diverse kleine gerechtjes uit verschillende regio’s van India.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2020
Gedrukt boek
Arthur Le Caisne Het slagershandboek voor de thuiskok
Technieken, wetenswaardigheden en tips om vlees zo goed mogelijk te bereiden. Met basisrecepten en recepten van ‘klassiekers’.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek