Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 351)
Adrien Grant Smith Bianchi | Jules Gaubert-Turpin De wereld in 80 glazen
reisgids voor dranken, van Japanse whisky tot Nederlandse jenever
Non-fictie
Nederlands | 197 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Tieghan Gerard Half baked harvest
simpel, gemakkelijk & smaakvol; 125 foolproof comfortfoodrecepten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Karen Groeneveld | Marleen Willebrands Kookboek van Nederlands-Indië
recepten uit vier eeuwen geschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2019
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Van scone tot teacake
Brits gebak hartig en zoet
Van Scone tot Teacake is een nieuwe uitgave van Brits Bakboek, een ode aan de iconische Britse bakcultuur. In dit boek geeft Regula Ysewijn haar favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fruitcakes en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn, tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea. Ieder recept vertelt een verhaal over het landschap, de tradities, de geschiedenis en de legendes van Groot-Brittannië. Veel van de recepten zijn gebaseerd...
Nederlands | 427 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Melissa Petitto Açai superbes kookboek
meer dan 50 natuurlijke en gezonde smoothies, smoothiebowls en zoete lekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Hidde de Brabander Chocolaterie.
Uitleg over de verschillende soorten cacaobonen, technieken met foto’s van diverse soorten verwerkingen van chocola en alles wat bij chocolaterie komt kijken.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Brenda Bas Green yourself
85 recepten uit de natuur met de hogesnelheidsblender
Gezonde recepten bereid met de hogesnelheidsblender voor o.a. smoothies, soepen, spreads, salades, dressings en desserts.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Nadia Zerouali | Samuel Levie Het groenteboekje
nieuwe ideeën voor koken met groente en fruit
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Kate Calder 3 ingrediënten per cocktail
60 drankjes in een handomdraai
Zestig cocktailrecepten met slechts drie ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Alex Jackson Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Tanja Dusy Verrukkelijk vegetarisch
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2020
Gedrukt boek
Emma Warren De Catalaanse keuken
van de bergen naar de stad en de zee - recepten uit het culinaire hart van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Kathy Kordalis Bloemkool boost
60 recepten met de nooit-vergeten-groente
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Marie Gründel Koolhydraatarm periodiek vasten
snel en verantwoord afvallen!; recepten voor het 5:2- en 16:8-vastenschema
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Ramon Brugman Desserts
Met meer dan 130 recepten staat er in Dessertbijbel voor elke lekkerbek wat wils: van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba. Leer de basistechnieken aan de hand van de stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van het aanbod aan basisrecepten. Dessertbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 15 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Julius Jaspers Stoofbijbel
van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 40 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Stefan Elias Wereldbakboek
het beste gebak van Gent tot New York
Bakrecepten van over de hele wereld uitgevoerd door Vlaamse meesterbakker.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Kannibaal, Veurne | 2019
Gedrukt boek