Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 340)
Maarten van den Biggelaar Kook!
rust in je hoofd, reuring aan tafel
Pleidooi voor speels en makkelijk koken. Met recepten en foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Uitgeverij Podium, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Thibault Massina | Romain Aubert Hard seltzer
50 recepten voor sprankelende drankjes met een vleugje alcohol
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Asterisk* Soep & dippers
lekker warm voor koude dagen
Verzameling recepten voor soepen en bijbehorende dippers. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 81 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Eise Van de Poele Wntrlust
winters koken, eten, beleven
Verzameling recepten voor wintergerechten, zowel met vlees als vegetarisch. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2022
Gedrukt boek
Eva Posthuma de Boer Chocola
Vijfentwintig hartige en zoete recepten met chocolade in de hoofdrol.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Levine van Doorne Vlechtbrood uit eigen oven
stap voor stap de lekkerste broden
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaakvoller leven. Gewapend met pen en vork reist hij als culinair schrijver de wereld over, eet in afgelegen gebieden en in gerenommeerde restaurants. Maar zijn geheime ingrediënt om élke maaltijd lekkerder te maken, is voor iedereen binnen handbereik: aandacht. En kennis over wat smaak precies is en hoe proeven werkt – dat helpt ook. Broekaert vertelt over het verschil tussen smaken...
Nederlands | 4 uur 43 minuten (408 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2023
Luisterboek (digitaal)
Easy BBQ every moment
Eenvoudige recepten voor op de barbecue.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Yoko Inagaki | Christel van Bree YOKO
recepten en verhalen uit Japan
Recepten en verhalen uit de Japanse keuken, met aandacht voor traditionele gerechten en moderne invloeden van buitenaf. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Vania Ribeiro Ihle De authentieke Braziliaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2023
Gedrukt boek
Daniël Sterk Kids
het aller- aller- allerleukste kinderkookboek van de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 122 pagina's | SterkInDeKeuken, [Gouda] | 2022
Gedrukt boek
Guy T'Sjoen Fit op 50
gezond eten en bewegen voor de bewuste man
Gezondheidsgids voor mannen op middelbare leeftijd, met tips voor voeding en beweging.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Patrick Cornillie | Kristien Hansebout Bierfietsboek België
30 originele fietsroutes langs abdijen en brouwerijen
Gids om het fietsen en het genieten van speciaalbieren te combineren.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Sander de Vaan Wijnzinnig lekker!
tips, feiten en weetjes om nog meer van wijn te genieten!
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Edicola Publishing bv, [Deventer] | 2022
Gedrukt boek
Mara Grimm Bon appétit Paris
een culinaire stijlgids vol verhalen, tips & adressen uit Parijs
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Uitgeverij Grimm, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Marleen Willebrands De verstandige kock
proef de smaak van de 17de eeuw
Kookboek met recepten uit de 17e eeuw, en historische achtergrond van de periode.
Non-fictie
Nederlands | 360 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Alwin Leemhuis | Gitta Luiten Restaurant De Tuinkamer
natuur op je bord
Een kook- en tuinierboek door restaurant De Tuinkamer, met gerechten gemaakt met ingrediënten die in de eigen tuin gekweekt kunnen worden.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Lotje de Lussanet De konijnen monologen
Over de geschiedenis van het konijn en de rol die het speelt in de samenleving en verbeelding van mensen.
Non-fictie
Nederlands | 102 pagina's | KNNV Uitgeverij, Zeist | 2022
Gedrukt boek
Rachel Lambert Wild en zoet
101 seizoensdesserts met zelfgeplukte ingrediënten
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2023
Gedrukt boek
Zowie Tak Het ultieme kamadoboek
leer koken op een keramische BBQ!
Verzameling barbecuerecepten voor de kamado, met praktische tips over aanschaf, gebruik en onderhoud. Met donkere kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Uitgeverij Pig Butts, Roosendaal | 2022
Gedrukt boek