Zoekresultaten
Resultaat 221 - 240 (van 264)
Mascha van Berkel Kookboek van een eter
gemakkelijk. gezond. genieten.
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's | MaschaFoodLifestyle, [Ravenstein] | 2022
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Dagboek van een eter
de reis naar een gezonde leefstijl
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | [Mascha van Berkel], [Ravenstein] | 2021
Gedrukt boek
Riet Sprengers +/- Gezond eten met je kinderen
meer weten, minder eten
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | De Kern, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Koken met kinderen
101 eenvoudige en lekkere gerechten!
Recepten voor allerlei gerechten, voorzien van veel tekeningen in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Sam Stern Mega vega
Vegatarisch kookboek voor jongeren en studenten.
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Alice J. Fortes De verborgen Kaapverdiaanse keuken
gerechten en verhalen uit de Kaapverdiaanse cultuur
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Lopes Liquors, [Nederland] | 2024
Gedrukt boek
Annemarie Bon Kook het jaar rond
zelf lezen+ zelf koken
Drie meisjes leggen stap voor stap uit hoe je eenvoudig, in alle jaargetijden, lekkere dingen kunt maken. Met foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 7 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 26 pagina's | Zwijsen, Tilburg | 2006
Gedrukt boek
Philip Mechanicus Een warm pannetje
In de vorm van een verhaal worden zowel de ingrediënten als de bereidingswijze van diverse recepten beschreven. Met paginagrote kunstzinnige kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 26 pagina's | Leopold, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Henk Eickes Bourgondisch Maastricht
47 Maastrichtse koks
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2022
Gedrukt boek
Kas Restaurant De Kas
Geschiedenis en filosofie van het restaurant, een beschrijving van rassen en gewassen alsmede een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Studio Roozen, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek
Rien Kabouter recepten
voor kabouters van 0 tot 400 jaar
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je allerlei gerechten klaarmaakt, zoals lammetjespap, erwtensoep en pannenkoeken. Met kleurentekeningen van kabouters. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Kok Omniboek, Kampen | 2006
Gedrukt boek
Robèrt van Beckhoven Snoep
info- en doeboek voor jonge snoepkonten
Non-fictie
Nederlands | 75 pagina's | bij Robèrt, [Oisterwijk] | 2023
Gedrukt boek
Dijlan van Vlimmeren De geheimen van Mangiare Rotterdam
Nederlands | 203 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
De Utrechtsche gastronomie thuis
een receptenbundel van 40 restaurants en bars in Utrecht, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving
Nederlands | 159 pagina's | Horeca Kookboek, [Heemstede] | 2021
Gedrukt boek
IJs
ambachtelijk ijs bereiden
Cultuurhistorisch overzicht met enkele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | In Boekvorm Uitgevers, Assen | 2006
Gedrukt boek
Robèrt van Beckhoven Brood
Info- en doeboek voor jonge bakkers
Fictie
Nederlands | 79 pagina's | bij Robèrt, [Oisterwijk] | 2020
Gedrukt boek
Berthe Meijer De avontuurlijke keuken
600 recepten met menusuggesties gerangschikt per maand
Non-fictie
Nederlands | 576 pagina's | Bakker, Amsterdam | 2008
Gedrukt boek
Gemeentelijke Basisschool Sint-Joost-aan-Zee Kip zoekt kok
Uitgelegd wordt hoe je zestien kipgerechten uit allerlei landen kunt maken. Met stapsgewijze uitleg, kleurenfoto's en beschrijving in diverse talen. Vanaf ca. 9 jaar; enige hulp is wenselijk.
Non-fictie
Nederlands | niet gecodeerde talen | 47 pagina's | Clavis, Hasselt, Amsterdam | 2009
Gedrukt boek
AnnaMaria Bornstein Lekker leuk koken met kids
Recepten van onder meer pasta, vis, soepen en gebak om samen met kinderen vanaf ca. 4 jaar te maken. Met kleurenfoto's van kinderen in de keuken.
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek