Zoekresultaten
Resultaat 241 - 254 (van 254)
Marc Declerq Belgisch
Vijftig authentieke Belgische recepten, aangepast aan moderne kooktechnieken, afgewisseld met informatie over diverse culinaire aspecten.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2004
Gedrukt boek
Jacki Passmore Spanje
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2004
Gedrukt boek
Anthony Bourdain Anthony Bourdain's Les Halles kookboek
formules, recepten en technieken voor klassieke bistro-gerechten
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Vitataal De complete keuken van... Thailand
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006
Gedrukt boek
Cornelia Schinharl Oriëntal basics
de lekkerste gerechten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2005
Gedrukt boek
Tekst/Support Koken op z'n Frans
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Het Nederlands Zuivelbureau, [Rijswijk] | 2004
Gedrukt boek
Hugo Arnold Het wagamama kookboek
Recepten gebaseerd op de formule van de Japanse Wagamama-fastfood restaurants die snelle noedelgerechten serveren met verse groente en vis, vlees of gevogelte.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2004
Gedrukt boek
Patrik Jaros Vis en zeevruchten
van garnalen, kaviaar en mosselen tot zeebaars en zalm; van het fileren en in stukken verdelen tot pocheren
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Feierabend, Berlijn | 2004
Gedrukt boek
Daniëlle Houbrechts Kruiden fluisteren hun geheimen
een verhaal van kruiden, recepten en hechte vriendschap
Na een sprookjesachtig verhaal over het kruidenvrouwtje Jelleke wordt informatie gegeven over allerlei bloemen en kruiden, gevolgd door recepten voor jams en siropen. Met veel kleurenillustraties. Onder begeleiding vanaf ca. 6 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Lannoo, Tielt | 2004
Gedrukt boek
Etienne Cocquyt Lekker onderweg door Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 252 pagina's | BMP Specials, Deurne | 2006
Gedrukt boek
Sylvia Tan Singapore heritage food
Non-fictie
Engels | 136 pagina's | Landmark Books, Singapore | 2014
Gedrukt boek
Thomas J.S. Learner Analysis of modern paints
Non-fictie
Engels | 210 pagina's | The Getty Conservation Institute, Los Angeles | 2004
Gedrukt boek