Zoekresultaten
Resultaat 241 - 259 (van 259)
Donna Hay Everyday fresh
meals in minutes
Non-fictie
Engels | 221 pagina's | Fourth Estate, Sydney | 2020
Gedrukt boek
Irina Georgescu Tava
Eastern-European baking and desserts from Romania and beyond
Non-fictie
Engels | 271 pagina's | Hardie Grant books, London | 2022
Gedrukt boek
Giorgio Locatelli Made in Sicily
Non-fictie
Engels | 424 pagina's | HarperCollins publishers, London | 2011
Gedrukt boek
Joseph Inniss Rapper's delight
the hip hop cookbook
Bevat 30 recepten geïnspireerd op hiphopcultuur
Non-fictie
Engels | 95 pagina's | Sokument Press, Årsta | 2021
Gedrukt boek
Elizabeth David Elizabeth David's Christmas
Recepten voor Kerstmis van de bekende Britse schrijfster, vaak traditioneel maar ook geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keukens.
Non-fictie
Engels | 209 pagina's | David R. Godine, Boston | 2008
Gedrukt boek
Felicity Cloake One more croissant for the road
Non-fictie
Engels | 340 pagina's | Mudlark, London | 2019
Gedrukt boek
Terry Pratchett | Stephen Briggs | Tina Hannan Nanny Ogg's cookbook
including recipes, items of antiquarian lore, improving observations of life, good advice for young people on the threshold of the adventure that is marriage, notes on etiquette & many other helpful observations that will not offend the most delicate sensibilities
Kook- en Etiquetteboek bij de Discworld-cyclus, een serie humoristische fantasy-romans van Terry Pratchett.
Non-fictie
Engels | 175 pagina's | Corgi Books, London | 2001
Gedrukt boek
David Michaels The world is your burger
a cultural history
Culinaire en sociaal-culturele wereldreis in het spoor van het broodje hamburger
Non-fictie
Engels | 431 pagina's | Phaidon, London | 2017
Gedrukt boek
Jane Renfrew Food and cooking in Roman Britain
history and recipes
Engels | 47 pagina's | English Heritage | 1985
Gedrukt boek
Helen Simpson The London Ritz book of afternoon tea
the art & pleasures of taking tea
Non-fictie
Engels | 64 pagina's | Ebury Press, London | 1988
Gedrukt boek
Kei Lum Chan | Diora Fong Chan China
the cookbook
Non-fictie
Engels | 720 pagina's | Phaidon, London | 2016
Gedrukt boek
Nigel Slater Greenfeast
autumn, winter
Non-fictie
Engels | 302 pagina's | 4th Estate, London | 2019
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek
Action Bronson Fuck, that's delicious
an annotated guide to eating will
Engels | 221 pagina's | Abrams, New York | 2017
Gedrukt boek
Tim Anderson Vegan JapanEasy
Non-fictie
Engels | 205 pagina's | Hardie Grant Books, London | 2019
Gedrukt boek
Stuart Farrimond The@Science of Spice
understand flavour connections and revolutionize your cooking
Engels | 224 pagina's | 2018
Gedrukt boek
Black food
stories, art & recipes from across the African diaspora
Engels | 309 pagina's | 4 Color Books, an imprint of Ten Speed Press, California | 2021
Gedrukt boek
Russell Norman Polpo
a Venetian cookbook (of sorts)
Recepten voor kleine hapjes, gevolgd door recepten voor brood, vis, vlees, groente, nagerechten en (klassieke) drankjes, waarvoor Russel Norman van restaurant Polpo in Londen, werd geïnspireerd tijdens zijn vele bezoeken aan bars en eethuisjes in Venetië.
Engels | 319 pagina's | Bloomsbury, London, New Delhi, New York, Sydney | 2012
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie cooks Italy
Non-fictie
Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018
Gedrukt boek