Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 241 - 260 (van 440)

Filteren

  • Marian Geurtsen | Bep Willers-van Oostwaard Zalig gebakken

    verhalen, recepten en tradities uit de hele wereld van Driekoningen tot Sinterklaas

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Berne Media, uitgeverij abdij van berne, Heeswijk | 2015

    Gedrukt boek

  • Annette ter Heijden | Henk Schipper Proef je roots

    culinair orthomoleculair

    Recepten zonder suiker en zout, zonder koolhydraten uit brood, pasta, rijst en aardappels, en zonder de andere nachtschades als paprika, tomaat en aubergine en peulvruchtenvrij.

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Fysikos Voeding, Utrecht | 2015

    Gedrukt boek

  • Pasta

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Spectrum, Houten | 2015

    Gedrukt boek

  • Simon Bajada De nieuwe Nordic Cuisine

    recepten uit een Scandinavische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 260 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    Gedrukt boek

  • Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers

    voor kids

    Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 2,7 MB | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Dinneke van den Dikkenberg Verder koken zonder E-nummers

    meer dan 60 recepten!

    Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 2,1 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Anya van de Wetering | Anne Fleur Sanders | Marie-Claire Lambalk Making memories

    Verzameling recepten voor shared dining, met styling- en gesprekstips.

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Snor, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget

    ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker

    Veel mensen denken dat je handenvol geld kwijt bent als je gezond wilt eten. Heleen Quantrill bewijst met dit kookboek het tegendeel. Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Sommige biologische producten zijn inderdaad duurder dan de niet-biologische. Maar als je bedenkt wat je bespaart door alle pakjes en zakjes in de winkel links te laten liggen, valt het reuze mee. Bovendien is gezond eten veel aantrekkelijker, omdat de smaak verrassend puur is. Na het succes van Eet goed, voel je goed schreef Heleen...

    Non-fictie

    Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 3 MB) | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Bart van Olphen Het Nederlands viskookboek

    verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2011

    Gedrukt boek

  • Pizza

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Spectrum, Houten | 2015

    Gedrukt boek

  • Dinneke van den Dikkenberg Bewust koken zonder E-nummers

    meer dan 60 recepten!

    Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,3 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Simple smart cooking

    smaken van toen in een nieuw jasje

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...

    Non-fictie

    Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Kathy Mathys Smaak

    een bitterzoete verkenning

    Smaak, wat is dat? Proeven is een lichamelijke daad, het zinderende spel der zintuigen. Maar er is meer: wanneer we eten doen onze geest, onze herinneringen, verlangens en verwachtingen mee. In dit boek gaat journaliste Kathy Mathys op zoek naar de betekenis van smaak. Wat is de smaak van de kindertijd, van de liefde? Kun je heimwee hebben naar smaken die je nooit hebt geproefd? Welke rol spelen tastzin, geur en zicht bij het eten? De antwoorden vindt Mathys in de kunst, de literatuur, de wetenschap,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,5 MB | De Bezige Bij, Antwerpen | 2015

    E-book

  • Erik van Loo | Nicole Willemse Sauzen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 60 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Gísli Egill Hrafnsson | Inga Elsa Bergþórsdóttir Het Nordic kookboek

    authentieke recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Lannoo, Tielt | 2016

    Gedrukt boek

  • J.-F. Mallet Bollyfood

    100 recepten, 400 foto's

    Non-fictie

    Nederlands | 413 pagina's | Lannoo, Tielt | 2016

    Gedrukt boek

  • Esmee Köhler Het normale dieet

    Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Spectrum, [Houten] | 2015

    Gedrukt boek

  • Wim de Jong | Frank van Dijl Stadskookboek Rotterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Mo'Media, Breda | 2015

    Gedrukt boek

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 10
  3. 11
  4. 12
  5. 13 (actief)
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 22
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder conserveren

Type

  1. Gedrukt boek408
  2. E-book32

Voor

  1. Volwassenen429
  2. Jeugd17

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten353
  2. Gezin & Gezondheid26
  3. Filosofie & Religie6
  4. Literatuur & Romans5
  5. Biografie & Waargebeurd5
  6. Mens & Maatschappij2
  7. Hobby1
  8. Reizen & Vrije Tijd1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd6
  2. Natuur & Dieren1
  3. Leren & Ontdekken1
  4. Young Adult1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg6
  2. Vitataal5
  3. Alain Caron4
  4. Erik van Loo4
  5. Floor van Dinteren4
  6. Julius Jaspers4
  7. Pascalle Bonnier4
  8. Rutger van den Broek4
  9. Wim de Jong4
  10. Anne Marie Reuzenaar3
  11. Bart van Olphen3
  12. Carla Bardi3
  13. Christophe Declercq3
  14. Francis van Arkel3
  15. Robèrt van Beckhoven3
  16. Sharon Numan3
  17. Sue Quinn3
  18. Voedingscentrum3
  19. Wendy Walrabenstein3
  20. Amber Albarda2
  21. Anna Helm Baxter2
  22. Anne Fleur Sanders2
  23. Annemieke de Kroon2
  24. Anya van de Wetering2

Taal

  1. Nederlands437
  2. Engels4
  3. Chinese talen1
  4. Frans1
  5. Indonesisch1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken