Zoekresultaten
Resultaat 241 - 260 (van 365)
Nathalie van Verschuer De landgoedkeuken
puur, veelzijdig, voedzaam & eerlijk
Kookboek met recepten van de beheerders, koks en medewerkers van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, een landgoed in de Betuwe aan de Linge dat volop in bedrijf is.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Kate Calder 3 ingrediënten per cocktail
60 drankjes in een handomdraai
Zestig cocktailrecepten met slechts drie ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Nadia Zerouali | Samuel Levie Het groenteboekje
nieuwe ideeën voor koken met groente en fruit
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Melissa Petitto Açai superbes kookboek
meer dan 50 natuurlijke en gezonde smoothies, smoothiebowls en zoete lekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Dorien Holla Eten uit een kom
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | ImageBooks™, Veghel | 2019
Gedrukt boek
Sandra Bekkari Fast food
80 snelle recepten
Sandra Bekkari is zonder twijfel Vlaanderens meest bekende voedingsdeskundige. Met de boekenreeks 'Nooit Meer Diëten', een eigen kookprogramma en haar Sana 7-stappenplan inspireerde ze heel wat mensen om de meest stralende versie van zichzelf te worden. Meer dan 500.000 keer gingen haar boeken reeds over de toonbank, om nog maar te zwijgen over het aantal keer haar gerechten dagelijks worden klaargemaakt. Met Fast Food bewijst Sandra de lezer nogmaals dat gezond koken ook snel kan en dat het een...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 101 MB | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2019
E-book
Tanja Dusy Verrukkelijk vegetarisch
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2020
Gedrukt boek
Louise Bondebjer De natuurlijke Zweedse keuken
gebaseerd op de smaken uit de natuur
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2019
Gedrukt boek
Stefan Elias Wereldbakboek
het beste gebak van Gent tot New York
Bakrecepten van over de hele wereld uitgevoerd door Vlaamse meesterbakker.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Kannibaal, Veurne | 2019
Gedrukt boek
Mora Fütterer Dutch oven
50 heerlijke vuurpotrecepten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Lantaarn Publishers, Ede | 2019
Gedrukt boek
Noah Tucker | Anthony Joseph | Jules Marshall High Cuisine
amuses; koken met geestverruimende kruiden
Bijzondere haute cuisine amuses met in Nederland legaal verkrijgbare ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | Uitgeverij Strengholt, Naarden | 2019
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Alex Jackson Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Kathy Kordalis Bloemkool boost
60 recepten met de nooit-vergeten-groente
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Emma Warren De Catalaanse keuken
van de bergen naar de stad en de zee - recepten uit het culinaire hart van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Keda Black Flexitarisch koken
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2019
Gedrukt boek
Anita Witzier Zonder fratsen
niks 'diëten' maar gewoon lekker en gezond eten
Anita Witzier deelt haar succesrecepten om gewoon lekker te eten zonder moeilijk gedoe. Voor haar geen hypes en superfoods of ge- en verboden.
Non-fictie
Nederlands | 345 pagina's (ePub3, 94 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Jacques Meerman Mediterraneo
een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen
Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keukenschrijft Meerman met...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 7,1 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2019
E-book
Marie Gründel Koolhydraatarm periodiek vasten
snel en verantwoord afvallen!; recepten voor het 5:2- en 16:8-vastenschema
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek