Zoekresultaten
Resultaat 241 - 260 (van 336)
EasyToys Kama Sutra food for sexy fun
tips en weetjes over seks en eten, met lustopwekkende recepten
Weetjes en ervaringsverhalen over de relatie tussen eten en seks, met twintig lustopwekkende recepten en tien standjes voor op of rond de tafel. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout
Kookboek over rookbarbecueën.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Farokh Talati Parsi
Persoonlijk getinte beschrijving van de West-Indiase Parsi-keuken, met recepten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 366 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Sofie Dumont Happy moments
beestig lekker eten
Eenvoudige recepten voor gerechten uit de hele wereld, met aandacht voor lokale producten, de seizoenen en het ambacht. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Lotje de Lussanet De konijnen monologen
Over de geschiedenis van het konijn en de rol die het speelt in de samenleving en verbeelding van mensen.
Non-fictie
Nederlands | 102 pagina's | KNNV Uitgeverij, Zeist | 2022
Gedrukt boek
Markus Kaufer BBQ the American way
meer dan 65 heerlijke Amerikaanse BBQ-gerechten
Recepten voor Amerikaanse barbecuegerechten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lantaarn publishers, Ede | 2022
Gedrukt boek
Karolien Olaerts Smaakvol
Karola's Kitchen
Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022
E-book
Sam Clark | Sam Clark Moro thuis
Verzameling recepten uit de Mediterrane keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Aad Smaal | Gees van Hemert | Margot Verhaagen Het oesterboek
over de magie van de oester
Beschrijving van uiteenlopende aspecten van de oester aan de hand van historische bronnen, interviews en anekdotes, aangevuld met oesterrecepten van negen chefkoks.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Sandra Bekkari Framily food
snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family
Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 205 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, [Gent, België] | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout
'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.' Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 12 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
E-book
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
E-book
Sandra Bekkari Framily food
snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family
Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 73 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
E-book
Julie Van den Driesschen Junior bake off Vlaanderen
Dertig eenvoudige recepten voor taarten, (cup)cakes, koekjes en ander lekkers. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2022
Gedrukt boek
BBQ & grill
geweldige recepten voor op de BBQ
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Ramon Brugman Borrelbijbel
van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 739 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Julius Jaspers Spiesjes
Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Meike Krüger Een tafel vol
uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok
Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Maureen Tan Java
150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel
In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.' De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer...
Non-fictie
Nederlands | 535 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Noni Kooiman Switi Sranan
de rijke Surinaamse keuken
In Switi Sranan viert chef-kok en kookboekauteur Noni Kooiman in 120 recepten de culinaire rijkdom van het land van haar vader: van samosa's en bakkeljauwkroketjes tot salade van bakbanaan en roti met alles erop en eraan. En van saotosoep en snert (ja echt) tot pom, peperganache en tangy tamarindepunch. Suriname is een land met een belangrijk verhaal dat niet beter verteld kan worden dan aan de hand van eten. Naast de Inheemse bevolking bestaat de Surinaamse maatschappij voor het grootste deel uit...
Non-fictie
Nederlands | 474 pagina's (ePub3, 45 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book