Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 241 - 260 (van 329)

Filteren

  • Lotje de Lussanet De konijnen monologen

    Over de geschiedenis van het konijn en de rol die het speelt in de samenleving en verbeelding van mensen.

    Non-fictie

    Nederlands | 102 pagina's | KNNV Uitgeverij, Zeist | 2022

    Gedrukt boek

  • Markus Kaufer BBQ the American way

    meer dan 65 heerlijke Amerikaanse BBQ-gerechten

    Recepten voor Amerikaanse barbecuegerechten. Met foto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 157 pagina's | Lantaarn publishers, Ede | 2022

    Gedrukt boek

  • Sam Clark | Sam Clark Moro thuis

    Verzameling recepten uit de Mediterrane keuken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023

    Gedrukt boek

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ

    Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout

    'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.' Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 12 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Sandra Bekkari Framily food

    snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family

    Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 73 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    E-book

  • Aad Smaal | Gees van Hemert | Margot Verhaagen Het oesterboek

    over de magie van de oester

    Beschrijving van uiteenlopende aspecten van de oester aan de hand van historische bronnen, interviews en anekdotes, aangevuld met oesterrecepten van negen chefkoks.

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022

    Gedrukt boek

  • Sandra Bekkari Framily food

    snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family

    Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 205 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, [Gent, België] | 2022

    Gedrukt boek

  • Ramon Brugman Borrelbijbel

    van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 739 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Spiesjes

    Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Meike Krüger Een tafel vol

    uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok

    Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julie Van den Driesschen Junior bake off Vlaanderen

    Dertig eenvoudige recepten voor taarten, (cup)cakes, koekjes en ander lekkers. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 10 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 142 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2022

    Gedrukt boek

  • Maureen Tan Java

    150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel

    In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.' De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer...

    Non-fictie

    Nederlands | 535 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Noni Kooiman Switi Sranan

    de rijke Surinaamse keuken

    In Switi Sranan viert chef-kok en kookboekauteur Noni Kooiman in 120 recepten de culinaire rijkdom van het land van haar vader: van samosa's en bakkeljauwkroketjes tot salade van bakbanaan en roti met alles erop en eraan. En van saotosoep en snert (ja echt) tot pom, peperganache en tangy tamarindepunch. Suriname is een land met een belangrijk verhaal dat niet beter verteld kan worden dan aan de hand van eten. Naast de Inheemse bevolking bestaat de Surinaamse maatschappij voor het grootste deel uit...

    Non-fictie

    Nederlands | 474 pagina's (ePub3, 45 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • BBQ & grill

    geweldige recepten voor op de BBQ

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Jonah Freud Memmisj

    de Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud

    Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 22 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Viviane van Dyck Vegans are better lovers

    alles over gebalanceerd plantaardig eten

    Vegans are better lovers inspireert jou in vier hoofdstukken (grains, beans, greens en home remedies) om een betere lover of life te worden. Viviane bundelt in dit boek 70 volwaardig plantaardige recepten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook boordevol smaak zitten. De gerechten zijn stuk voor stuk uitgebalanceerd volgens eeuwenoude evenwichtsprincipes van yin en yang, en worden door de auteur vlot vertaald met een hedendaagse toets. De gerechten hebben al zeker één ding gemeen: ze werden bedacht...

    Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 41 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    E-book

  • Rutger van den Broek Toetjesbijbel

    van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

    Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Eva Posthuma de Boer Asperge

    Kookboek met vijfentwintig aspergerecepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022

    Gedrukt boek

  • Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken

    van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

    Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12
  6. 13 (actief)
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2022
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek303
  2. E-book26

Voor

  1. Volwassenen323
  2. Jeugd19

Inhoud

  1. Non-fictie313
  2. Fictie3

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten329
    1. Basiskookboeken97
    2. Dieet & Gezond73
    3. Bekende Chefs46
    4. Vegetarisch41
    5. Keukens37
    6. Drankboeken20
    7. Bakboeken17
  2. Gezin & Gezondheid33
  3. Natuur & Dieren11
  4. Filosofie & Religie10
  5. Sport10
  6. Hobby8
  7. Literatuur & Romans8
  8. Biografie & Waargebeurd8
  9. Reizen & Vrije Tijd6
  10. Mens & Maatschappij5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd13
  2. Kunst & Cultuur1
  3. Persoonlijke onderwerpen1
  4. Dagelijks leven1
  5. Fantasy & Sciencefiction1
  6. Strips & Graphic novels1

Auteur

  1. Asterisk*7
  2. Julius Jaspers6
  3. Eva Posthuma de Boer5
  4. Jeroen Hazebroek4
  5. Leonard Elenbaas4
  6. Anne-Katrin Weber3
  7. Sandra Bekkari3
  8. Yvette van Boven3
  9. Alain Caron2
  10. Andy Baraghani2
  11. Angelo Menta2
  12. Carla Lalli Music2
  13. Claudia Van Avermaet2
  14. Elise Gruppen2
  15. Guido Derksen2
  16. Hale Amus2
  17. Isabel Boerdam2
  18. Jessica Koomen2
  19. Jonah Freud2
  20. Joël Broekaert2
  21. Julie Van den Driesschen2
  22. Karolien Olaerts2
  23. Libelle2
  24. Lizzie Mabbott2

Taal

  1. Nederlands322
  2. Engels7
  3. Frans1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken