Zoekresultaten
Resultaat 241 - 260 (van 260)
Zowie Tak Het ultieme vleesboek
de lekkerste recepten voor op de BBQ
Verzameling van negentig recepten voor het grillen van vlees op de barbecue, met aandacht voor de kwaliteit en samenstelling van het vlees en met uitleg van verschillende bereidingstechnieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Pig Butts, Roosendaal | 2023
Gedrukt boek
Belinda's Italiaanse bakboek
van pizza tot panettone
Non-fictie
Nederlands | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Zowie Tak Het ultieme burgerboek
heerlijke BBQ-recepten om je tanden in te zetten
Verzameling van tachtig recepten voor vlees-, vis- en vegaburgers van de barbecue, met bijpassende side dishes en praktische informatie over barbecuetermen en -technieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | Pig Butts Uitgeverij, Roosendaal | 2023
Gedrukt boek
Hendrik Buysse | Kamiel Buysse Eat this meat
unieke, eenvoudige vleesrecepten
Verzameling van 45 vleesrecepten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 172 pagina's | Lannoo, Tlelt | 2023
Gedrukt boek
Aaliyah Bochhah | Pay-Uun Hiu Het kookboek van Mama's Koelkast
Ode aan onze moeders en hun keukens
Nederlands | 288 pagina's | Mama's Koelkast, Zwaag | 2023
Gedrukt boek
Sandra Bekkari Fast Food, de Airfryer
70 snelle recepten voor de Airfryer
Nederlands | 191 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2023
Gedrukt boek
Sharon de Miranda Superlekker!
ruim 80 wereldse gerechten
Nederlands | 224 pagina's | Terra, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Stefaan Daeninck | Debbie Brackez Vijftig tinten amore
een zinderend Italiaans kook- en verhalenboek
Recepten voor Italiaanse gerechten, afgewisseld met een romantisch roadtrip-verhaal. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Jonathan Karpathios | Ellen Schut | Annemiek van Leeuwen Earth's own cuisine
embracing a new way to farm, cook & eat plant-based food
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | The Farm Kitchen, [Hoofddorp] | 2023
Gedrukt boek
Nick Van Hoof | Kevin Kegeleers Puur bbq
no-nonsense gerechten voor barbecue- en outdoorcooking
Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis en groenten op de barbecue, met aandacht voor het gebruik van zout en kruiden en het zelf experimenteren en aanpassen van gerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 186 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Frans Van Wissen 50 jaar in de Franse keuken
verhalen en recepten vanuit het mooiste ambacht
Non-fictie
Nederlands | 130 pagina's | Herberg Sint Brigida, Noorbeek | 2023
Gedrukt boek
Barbara Creemers Het duurzame endo-dieet
ontstekingsremmende voeding als basis
Non-fictie
Nederlands | 82 pagina's | Brave New Books, Rotterdam | 2023
Gedrukt boek
Sofie Vanrafelghem Het groot café boek Belgie
de selectie van de biersommelier
Overzicht van Belgische cafés met de beste bierkaarten. Met aanbevelingen van de Belgische biersommelier, tips voor toeristische attracties en allerlei weetjes over bier en brouwerijen. Met veel kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 799 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Eric Ivanidis | Marcelo Ballardin DOOR73
de food vibes van Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin
Verzameling van vijftig recepten voor sharing dishes van de Belgische chefkoks Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Sandra Bekkari Lang leve(n) gezond
Met 'Lang leve(n) gezond' brengt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl hielp. De laatste jaren verschenen er veel nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding, beweging en gezondheid. Die herleidde Sandra tot drie pijlers: gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen. In deze heldere, praktische handleiding laat ze zien dat gezond leven veel leuker en...
Nederlands | 223 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2023
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Mauro Colagreco | Laura Colagreco Under the sign of the moon
"Step into the magical and delicious world of chef Mauro Colagreco's Mirazur, the three-Michelin-starred restaurant situated along the French Riviera at the foot of the mountains and overlooking the sea. Colagreco's much-lauded cuisine takes its inspiration from the natural world and the terroir surrounding Mirazur; his personal garden, which brims with aromatic herbs and fragrant citrus trees just across from the restaurant; his Italian Argentinian heritage; and his background training with leading...
Engels | 293 pagina's | Abrams, New York | 2023
Gedrukt boek
Lara Lee A splash of soy
everyday food from Asia
Non-fictie
Engels | 254 pagina's | Bloomsbury, London | 2023
Gedrukt boek
Matt Adlard Bake it better
70 show-stopping recipes to level up your baking skills
Non-fictie
Engels | 240 pagina's | DK Publishing, Indianapolis | 2023
Gedrukt boek
Simon Clair K culture
K-pop, cuisine, on screen, and more; celebrating the Korean wave
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Quadrille, London | 2023
Gedrukt boek