Zoekresultaten
Resultaat 241 - 260 (van 1311)
Jamila Winwood Van tajine tot havermout
60 gezonde recepten geïnspireerd door de Marokkaanse keuken
Glutenvrije recepten, voor elk moment van de dag, met een Marokkaans tintje. Behalve recepten veel voedingsadviezen en tips voor een gezonde leefstijl.
Non-fictie
Nederlands | 190 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Rodolphe Landemaine Van de vegan bakker
brood, gebak, koekjes, cakes & meer
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Daniel Lindeberg Sandwiches
bijzondere belegde broodjes voor elk moment van de dag
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2024
Gedrukt boek
Joris Bijdendijk Chez Bijdendijk
thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Verzameling van zeventig recepten uit de Franse keuken, gebaseerd op klassieke gerechten en bereidingen maar met een moderne interpretatie van de bekende Nederlandse chef-kok (1984). Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 284 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Alice Zaslavsky Het plezier van écht goed koken
het handboek voor de enthousiaste thuiskok
Kookboek van de Australische MasterChef-winnaar met praktische tips om zelfverzekerd en intuïtief te leren koken. Met recepten, tips voor ‘restjes' en informatie over o.a. technieken en smaakcombinaties. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Emmelou Green Bakken zonder gluten
meer dan 100 recepten uit de keuken van Bakers and Fakers
Non-fictie
Nederlands | 226 pagina's | Forte Culinair, [Baarn] | 2019
Gedrukt boek
Vincent Baudoin Zero waste
lekkere recepten, zonder verspilling
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Pepeat Uitgeverij, [Plaats van uitgave onbekend] | 2019
Gedrukt boek
Gerard Janssen Zelf gefermenteerd
Informatieve gids over het fermenteren van voedingsmiddelen, met recepten en tips over het verbouwen van groenten die te fermenteren zijn.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Snor, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Fuchsia Dunlop De echte Chinese keuken thuis
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2013
Gedrukt boek
Thomasina Miers Meat-free Mexicaans
verrukkelijke vega & vegan recepten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Colette Dike De nieuwe winterkeuken
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Bianca Fabrie Holy happy belly
ayurvedische recepten voor een energieke lente en zomer
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Snor, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Anna Kooiman | Debbie Kreike | Jankees Roggeveen ¡kook!
uitgekookte recepten voor een gezond(er) lichaam
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | MixCom Publish, Zwolle | 2017
Gedrukt boek
Ross Dobson Tijd voor een vegetarische barbecue
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2016
Gedrukt boek
Ilham Cherradi Oba | Melissa Korn Bij Ilham aan tafel
klassieke en moderne Marokkaanse gerechten
Recepten en gebruiken uit de Marokkaanse keuken. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Monique Jansse | Kyra de Vreeze Veggie kidz
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Joris Bijdendijk | Joël Broekaert Bij Bijdendijk thuis
dagelijkse kost voor iedereen
Non-fictie
Nederlands | 431 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Sergio Herman Colorful cooking
40 recepten die iedereen kan maken
Verzameling kleurrijke recepten van de Nederlandse chef-kok (1970), gebaseerd op zijn reizen en persoonlijke ervaringen. Met enkele korte teksten over zijn leven en carrière. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2024
Gedrukt boek
Jayne Jubb Elke dag bakdag
altijd een smoes om brood & zoet te bakken
Zestig baksmoesjes en recepten voor brood en zoetigheden naar aanleiding van bekende en onbekende feestdagen, zoals het NK tegenwindfietsen en internationale pindakaasdag. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek
Chloé Monchalin | Benjamin Rousselet Athína
de ziel van Griekenland in 80 recepten
Culinaire reis door de Griekse hoofdstad Athene aan de hand van tachtig recepten. Met reistips en kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek