Zoekresultaten
Resultaat 261 - 280 (van 329)
Eva Posthuma de Boer Asperge
Kookboek met vijfentwintig aspergerecepten.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Wim Ballieu Nog meer ovenschotels
Verzameling recepten voor ovenschotels. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2022
Gedrukt boek
Yvon Jaspers Onze boerderij
(en nu zelf!)
Verzameling van meer dan zestig recepten en persoonlijke inzichten over kleinschalige, biologische landbouw in Nederland van tv-presentatrice Yvon Jaspers (1973).
Non-fictie
Nederlands | 313 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Teun van de Keuken Dit is geen dieetboek
je hoeft niet op dieet, dat heeft Teun al gedaan: de populairste diëten ontrafeld
Wat is de zin en onzin van diëten? En welke lessen kun je eruit trekken voor een gezonde levensstijl? We worden met z’n allen steeds zwaarder. We eten zo veel dat er nauwelijks tegenop te trainen valt. Om gezond en slank te zijn, draait alles om gezonde voeding en voldoende bewegen en voor zowel eten als sport is het devies: volhouden. Geen ‘dieet volgen’, met het vermaledijde jojo-effect tot gevolg, maar jezelf écht een nieuw leefpatroon aanmeten. Maar hoe dan? Wie is zijn leven lang gedisciplineerd?...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 19 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2022
E-book
Liesbeth Geeroms | Frank Matton | Andy Priem | Frederick Van Nieuwenhuyze Bakvrienden
Verzameling recepten voor brood en gebak, gericht op beginnende bakkers en hobbykoks. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Beefcake Publishing, [Gent] | 2022
Gedrukt boek
Brenda Keirsebilck My love for speculaas
basisrecepten en desserts met het overheerlijke koekje
Vijftig recepten voor speculaaskoekjes en -desserts. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel
van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip
Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...
Non-fictie
Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Jacques Meerman Eetgenot
over voedselproductie en lekker eten
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Noordboek, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Tom Sas | Lori Dardikman Boker Tov
een culinaire lovestory uit Tel Aviv
Streetfoodrecepten uit Tel Aviv en de Midden-Oosterse keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2022
Gedrukt boek
Julius Jaspers Grillbijbel
van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit
Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Marjoleine de Vos Een dolgelukkig Montessorivarken
Verhalen over eten, koken, tafelmanieren en sprankelende maaltijden. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 368 pagina's (ePub2, 2 MB) | Uitgeverij Van Oorschot, Amsterdam | 2022
E-book
Isabel Boerdam De vega atlas
in 160 vega(n) recepten de wereld rond
Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.
Non-fictie
Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Gertjan Kiers | Inge van der Helm Varken
van kop tot staart
Verzameling van 72 recepten met alle delen van het varken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Manuela van der Heijden Bakkershart
traditionele bakrecepten met een moderne twist
Nostalgische, gemoderniseerde bakrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Forte culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Giedo De Snijder | Frédéric Van Tricht Het kaasboek
de crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
Verhalen en anekdotes over de productie van internationale rauwmelkse kazen, met aandacht voor het ambacht van de kaasmaker, de dieren en de grondstoffen.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Anne Stern Drie dagen in augustus
Berlijn, 1936. Een jonge vrouw werkt in een chocolaterie en probeert zich samen met haar buren staande te houden in roerige tijden. Als ze chocolade langsbrengt bij een oude dame, ontdekt ze het verhaal van een verboden bonbon en een bijzondere liefde.
Fictie
Nederlands | ePub2, 4,3 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
E-book
Morgane Van Marcke Dinner served
the art of hosting & plant-based cooking
Verzameling van zestig plantaardige gerechten, aangevuld met persoonlijke verhalen en tips over de kunst van het ontvangen van gasten. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
Gedrukt boek
Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad
een biografie van tafelzuur in Amsterdam
Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Kate Hawkings Het kleine boek voor aperitieven
50 klassieke cocktails en verrukkelijke drankjes
Overzicht van vijftig zelf te maken aperitieven en andere drankjes. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek