Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 261 - 280 (van 469)

Filteren

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Esmee Köhler Het normale dieet

    Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Spectrum, [Houten] | 2015

    Gedrukt boek

  • Gísli Egill Hrafnsson | Inga Elsa Bergþórsdóttir Het Nordic kookboek

    authentieke recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Lannoo, Tielt | 2016

    Gedrukt boek

  • J.-F. Mallet Bollyfood

    100 recepten, 400 foto's

    Non-fictie

    Nederlands | 413 pagina's | Lannoo, Tielt | 2016

    Gedrukt boek

  • Wim de Jong | Frank van Dijl Stadskookboek Rotterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Mo'Media, Breda | 2015

    Gedrukt boek

  • Pascalle Bonnier | Mathijs Kok Havermoutje

    70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel...

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 124 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Eric van Veluwen | Robèrt van Beckhoven Quinoa

    nummer 1 superfood

    Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert. Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 61 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Alain Caron | Roel James | Wim de Jong Tour d'Alain

    een culinaire reis door Frankrijk

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in...

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 116 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Bakbijbel

    Rutger bakt van A tot Z

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Pascalle Bonnier Nootje

    70 notenrecepten van amandelpasta tot pistacheijs

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. Maar wat kán er eigenlijk allemaal mee? In 70 heerlijke, gezonde, eenvoudige, verrassende en veelzijdige notenrecepten laten Pascalle Bonier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amanderlpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok schreven samen het populaire kookboek Havermoutje en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's...

    Non-fictie

    Nederlands | 232 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Bart van Olphen Het Nederlands viskookboek

    verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen. Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van...

    Non-fictie

    Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 154 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Alain Caron | Richard van Oostenbrugge | Lars Hamer We love beef

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers. We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend...

    Non-fictie

    Nederlands | 169 pagina's (ePub3, 73 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Rutger van den Broek Rutger bakt

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland

    70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 91 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Samuel Levie | Maarten Kuiper De worst story

    de reis van drie vrienden

    De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst. Geïnspireerd door hun helden Carlo Petrini (Slow Food), Dario Cecchini...

    Non-fictie

    Nederlands | 284 pagina's (ePub3, 305 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Mirte Kaan Kookboek voor een rustige buik

    90 gerechten voor iedereen die houdt van lekker eten, zonder buikpijn

    Eindelijk van die eeuwige buikpijn af! Dit kookboek is een uitkomst voor iedereen die te maken heeft met gevoelige darmen, en in het bijzonder voor hen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). De basis voorhet Kookboek voor een rustige buik is de wetenschappelijk onderbouwde FODMAP-methode uit Australië. Door bepaalde voeding te vermijden, komt je buik tot rust en kun je eindelijk ervaren wat het is om zonder buikpijn door het leven te gaan. Voedingskundige en foodie Mirte Kaan ontwikkelde...

    Non-fictie

    Nederlands | 234 pagina's (ePub2, 9 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Non-fictie

    Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Het heden ik kookboek

    bij candida en voedselovergevoeligheid

    LET OP! Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers. Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende foto’s. Natuurlijk! Gaat over écht eten. Zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij. Gezond, maar vooral ook heel lekker en toegankelijk...

    Non-fictie

    Nederlands | 429 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Jennifer Gezond leven doe je zo!

    voeding, beweging en ontspanning

    Praktische recepten voor ontbijt, lunch en warme maaltijd waarbij de nadruk ligt op vers, biologisch en een snelle bereiding. Met veel informatie, vier weekmenu’s en boodschappenlijstjes.

    Non-fictie

    Nederlands | 393 pagina's (ePub3, 29 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie

    echt eten voor een gezonder, energieker leven

    In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Studio Philippi Vers & verrukkelijk

    koken met lekker veel groente

    Non-fictie

    Nederlands | 90 pagina's | Miller Media & Concepts, [Nijmegen] | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14 (actief)
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 24
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder conserveren

Type

  1. Gedrukt boek437
  2. E-book32

Voor

  1. Volwassenen458
  2. Jeugd17

Inhoud

  1. Non-fictie440
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten358
  2. Gezin & Gezondheid27
  3. Filosofie & Religie6
  4. Literatuur & Romans5
  5. Biografie & Waargebeurd5
  6. Mens & Maatschappij3
  7. Hobby1
  8. Reizen & Vrije Tijd1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd6
  2. Natuur & Dieren1
  3. Leren & Ontdekken1
  4. Young Adult1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg6
  2. Vitataal5
  3. Alain Caron4
  4. Erik van Loo4
  5. Floor van Dinteren4
  6. Julius Jaspers4
  7. Pascalle Bonnier4
  8. Rutger van den Broek4
  9. Wim de Jong4
  10. Anne Marie Reuzenaar3
  11. Bart van Olphen3
  12. Carla Bardi3
  13. Christel Delen3
  14. Christophe Declercq3
  15. Francis van Arkel3
  16. Hilde Jammaers3
  17. Robèrt van Beckhoven3
  18. Sabine Lambrechts3
  19. Sharon Numan3
  20. Sue Quinn3
  21. Voedingscentrum3
  22. Wendy Walrabenstein3
  23. Amber Albarda2
  24. Anna Helm Baxter2

Taal

  1. Nederlands449
  2. Engels21
  3. Chinese talen1
  4. Frans1
  5. Indonesisch1
  6. Perzisch (Farsi)1
  7. Tadzjieks1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken