Zoekresultaten
Resultaat 261 - 280 (van 386)
Mora Fütterer Dutch oven
50 heerlijke vuurpotrecepten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Lantaarn Publishers, Ede | 2019
Gedrukt boek
Noah Tucker | Anthony Joseph | Jules Marshall High Cuisine
amuses; koken met geestverruimende kruiden
Bijzondere haute cuisine amuses met in Nederland legaal verkrijgbare ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | Uitgeverij Strengholt, Naarden | 2019
Gedrukt boek
Stefan Elias Wereldbakboek
het beste gebak van Gent tot New York
Bakrecepten van over de hele wereld uitgevoerd door Vlaamse meesterbakker.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Kannibaal, Veurne | 2019
Gedrukt boek
Tanja Dusy Verrukkelijk vegetarisch
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2020
Gedrukt boek
Keda Black Flexitarisch koken
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2019
Gedrukt boek
Eric De Maerteleire Gezond eten, gezond ouder worden
de juiste voeding voor een langer en beter leven
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Jonathan Klaassen Voedsel voor je geest
wat je écht moet weten over gezond eten en voedselhypes
Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat niet? In Voedsel voor je geest wordt dit allemaal duidelijk. Is de Schijf van Vijf onzin? Zijn zoetstoffen schadelijk? Is biologisch eten echt zoveel gezonder? Door tegenstrijdige berichten over voedsel is het niet meer duidelijk wat je wel...
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 4 MB) | Luitingh Sijthoff, Amsterdam | 2019
E-book
Anita Witzier Zonder fratsen
niks 'diëten' maar gewoon lekker en gezond eten
Anita Witzier deelt haar succesrecepten om gewoon lekker te eten zonder moeilijk gedoe. Voor haar geen hypes en superfoods of ge- en verboden.
Non-fictie
Nederlands | 345 pagina's (ePub3, 94 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Jacques Meerman Mediterraneo
een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen
Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keukenschrijft Meerman met...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 7,1 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2019
E-book
Martijn Bond De afvalpuzzel
ontdek jouw unieke aanpak voor een gezonder leven
De psychologie van afvallen en gezond leven; veertig valkuilen over afvallen worden besproken en evenzoveel stappen om te leren een gezondere leefstijl te hanteren.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's (ePub2) | Maven Publishing, Amsterdam | 2019
E-book
Arthur Le Caisne Het slagershandboek voor de thuiskok
Technieken, wetenswaardigheden en tips om vlees zo goed mogelijk te bereiden. Met basisrecepten en recepten van ‘klassiekers’.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Alex Jackson Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Kathy Kordalis Bloemkool boost
60 recepten met de nooit-vergeten-groente
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Emma Warren De Catalaanse keuken
van de bergen naar de stad en de zee - recepten uit het culinaire hart van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Mari Maris Maison Mari
reis door het jaar in 54 diners, kleine geschiedenissen en grote gerechten, van soezen en mousses tot croquettes, tartelettes & bonbons
Mensen uitnodigen voor een uitgebreid diner, dat vindt Mari Maris het fijnste wat er is. Het toont dat je je gasten bijzonder genoeg vindt om er je best voor te doen. In Maison Mari biedt Mari zorgvuldig samengestelde menu's voor ieder weekend van het jaar - van januari tot en met de feestelijke decembermaand. Of je nu kookt voor vier of voor tien personen, in ieder menu zijn de smaken, structuren en porties zorgvuldig op elkaar afgestemd tot een harmonieus en uitgebalanceerd diner. En geen zorgen,...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Regula Ysewijn Van scone tot teacake
Brits gebak hartig en zoet
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Marie Gründel Koolhydraatarm periodiek vasten
snel en verantwoord afvallen!; recepten voor het 5:2- en 16:8-vastenschema
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen
In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is....
Fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Isabel Boerdam Vegabijbel
van pompoenstoof tot courgettespaghetti en van falafel tot knolselderijsteak
VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERS Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza. Maak...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 131 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book