Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 261 - 280 (van 316)

Filteren

  • Liesbeth Geeroms | Frank Matton | Andy Priem | Frederick Van Nieuwenhuyze Bakvrienden

    Verzameling recepten voor brood en gebak, gericht op beginnende bakkers en hobbykoks. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 125 pagina's | Beefcake Publishing, [Gent] | 2022

    Gedrukt boek

  • Brenda Keirsebilck My love for speculaas

    basisrecepten en desserts met het overheerlijke koekje

    Vijftig recepten voor speculaaskoekjes en -desserts. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 117 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022

    Gedrukt boek

  • Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel

    van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip

    Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...

    Non-fictie

    Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jacques Meerman Eetgenot

    over voedselproductie en lekker eten

    Non-fictie

    Nederlands | 238 pagina's | Noordboek, Gorredijk | 2022

    Gedrukt boek

  • Tom Sas | Lori Dardikman Boker Tov

    een culinaire lovestory uit Tel Aviv

    Streetfoodrecepten uit Tel Aviv en de Midden-Oosterse keuken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2022

    Gedrukt boek

  • Lizzie Mabbott Het allerleukste kinderkookboek

    met makkelijke recepten voor het hele gezin

    Kinderkookboek met makkelijke recepten uit de hele wereld. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 140 pagina's (ePub3, 26 MB) | Horizon, Antwerpen, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Marjoleine de Vos Een dolgelukkig Montessorivarken

    Verhalen over eten, koken, tafelmanieren en sprankelende maaltijden. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's (ePub2, 2 MB) | Uitgeverij Van Oorschot, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Isabel Boerdam De vega atlas

    in 160 vega(n) recepten de wereld rond

    Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.

    Non-fictie

    Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Gertjan Kiers | Inge van der Helm Varken

    van kop tot staart

    Verzameling van 72 recepten met alle delen van het varken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • Manuela van der Heijden Bakkershart

    traditionele bakrecepten met een moderne twist

    Nostalgische, gemoderniseerde bakrecepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Forte culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Giedo De Snijder | Frédéric Van Tricht Het kaasboek

    de crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

    Verhalen en anekdotes over de productie van internationale rauwmelkse kazen, met aandacht voor het ambacht van de kaasmaker, de dieren en de grondstoffen.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022

    Gedrukt boek

  • Morgane Van Marcke Dinner served

    the art of hosting & plant-based cooking

    Verzameling van zestig plantaardige gerechten, aangevuld met persoonlijke verhalen en tips over de kunst van het ontvangen van gasten. Met foto’s en illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers BBQ

    In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Kate Hawkings Het kleine boek voor aperitieven

    50 klassieke cocktails en verrukkelijke drankjes

    Overzicht van vijftig zelf te maken aperitieven en andere drankjes. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 95 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022

    Gedrukt boek

  • Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad

    een biografie van tafelzuur in Amsterdam

    Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Weight Watchers Het WW PersonalPoints™ kookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 308 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022

    Gedrukt boek

  • Eva Posthuma de Boer Ei

    Vijfentwintig recepten waarin eieren centraal staan.

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022

    Gedrukt boek

  • Angelo Menta Grillmeester

    finest outdoor cooking; rund en kalf, varken, gevogelte, lam, vis, groente en vega

    Verzameling recepten voor de houtskoolgrill. Met praktische aanwijzingen en een overzicht van verschillende soorten barbecues. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 343 pagina's | REBO productions, [Noordwijkerhout] | 2022

    Gedrukt boek

  • Joël Broekaert Proefles

    alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

    Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 8
  3. 9
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14 (actief)
  9. 15
  10. 16
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2022
  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Kookkunst

Type

  1. Gedrukt boek291
  2. E-book25

Voor

  1. Volwassenen312
  2. Jeugd17

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten313
  2. Gezin & Gezondheid33
  3. Natuur & Dieren12
  4. Sport10
  5. Hobby9
  6. Filosofie & Religie9
  7. Literatuur & Romans9
  8. Biografie & Waargebeurd9
  9. Reizen & Vrije Tijd6
  10. Mens & Maatschappij5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd12
  2. Kunst & Cultuur1
  3. Persoonlijke onderwerpen1
  4. Dagelijks leven1

Auteur

  1. Asterisk*7
  2. Julius Jaspers6
  3. Eva Posthuma de Boer5
  4. Jeroen Hazebroek4
  5. Leonard Elenbaas4
  6. Anne-Katrin Weber3
  7. Sandra Bekkari3
  8. Yvette van Boven3
  9. Alain Caron2
  10. Andy Baraghani2
  11. Angelo Menta2
  12. Claudia Van Avermaet2
  13. Elise Gruppen2
  14. Guido Derksen2
  15. Hale Amus2
  16. Isabel Boerdam2
  17. Jessica Koomen2
  18. Jonah Freud2
  19. Joël Broekaert2
  20. Julie Van den Driesschen2
  21. Karolien Olaerts2
  22. Libelle2
  23. Lizzie Mabbott2
  24. Marjoleine de Vos2

Taal

  1. Nederlands311
  2. Engels5
  3. Frans1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken