Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 261 - 280 (van 332)

Filteren

  • Gertjan Kiers | Inge van der Helm Varken

    van kop tot staart

    Verzameling van 72 recepten met alle delen van het varken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • Manuela van der Heijden Bakkershart

    traditionele bakrecepten met een moderne twist

    Nostalgische, gemoderniseerde bakrecepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Forte culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel

    van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip

    Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...

    Non-fictie

    Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout

    'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.' Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 12 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ

    Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Giedo De Snijder | Frédéric Van Tricht Het kaasboek

    de crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

    Verhalen en anekdotes over de productie van internationale rauwmelkse kazen, met aandacht voor het ambacht van de kaasmaker, de dieren en de grondstoffen.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022

    Gedrukt boek

  • Sandra Bekkari Framily food

    snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family

    Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 73 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    E-book

  • Marjoleine de Vos Een dolgelukkig Montessorivarken

    Verhalen over eten, koken, tafelmanieren en sprankelende maaltijden. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's (ePub2, 2 MB) | Uitgeverij Van Oorschot, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers Grillbijbel

    van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

    Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Morgane Van Marcke Dinner served

    the art of hosting & plant-based cooking

    Verzameling van zestig plantaardige gerechten, aangevuld met persoonlijke verhalen en tips over de kunst van het ontvangen van gasten. Met foto’s en illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    Gedrukt boek

  • Meike Krüger Een tafel vol

    uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok

    Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Isabel Boerdam De vega atlas

    in 160 vega(n) recepten de wereld rond

    Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.

    Non-fictie

    Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad

    een biografie van tafelzuur in Amsterdam

    Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Kate Hawkings Het kleine boek voor aperitieven

    50 klassieke cocktails en verrukkelijke drankjes

    Overzicht van vijftig zelf te maken aperitieven en andere drankjes. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 95 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022

    Gedrukt boek

  • Angelo Menta Grillmeester

    finest outdoor cooking; rund en kalf, varken, gevogelte, lam, vis, groente en vega

    Verzameling recepten voor de houtskoolgrill. Met praktische aanwijzingen en een overzicht van verschillende soorten barbecues. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 343 pagina's | REBO productions, [Noordwijkerhout] | 2022

    Gedrukt boek

  • Eva Posthuma de Boer Ei

    Vijfentwintig recepten waarin eieren centraal staan.

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022

    Gedrukt boek

  • Karolien Olaerts Smaakvol

    Karola's Kitchen

    Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Jonah Freud Memmisj

    de Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud

    Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 22 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Rutger van den Broek Toetjesbijbel

    van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

    Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Julius Jaspers BBQ

    In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14 (actief)
  8. 15
  9. 16
  10. 17
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2022
  • Verwijder tijd
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek306
  2. E-book26

Voor

  1. Volwassenen326
  2. Jeugd19

Inhoud

  1. Non-fictie316
  2. Fictie3

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten332
    1. Basiskookboeken97
    2. Dieet & Gezond73
    3. Bekende Chefs46
    4. Vegetarisch41
    5. Keukens39
    6. Drankboeken21
    7. Bakboeken17
  2. Gezin & Gezondheid32
  3. Natuur & Dieren11
  4. Filosofie & Religie10
  5. Hobby9
  6. Reizen & Vrije Tijd9
  7. Sport9
  8. Literatuur & Romans8
  9. Biografie & Waargebeurd8
  10. Mens & Maatschappij5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd13
  2. Kunst & Cultuur1
  3. Persoonlijke onderwerpen1
  4. Dagelijks leven1
  5. Fantasy & Sciencefiction1
  6. Strips & Graphic novels1

Auteur

  1. Asterisk*7
  2. Julius Jaspers6
  3. Eva Posthuma de Boer5
  4. Jeroen Hazebroek4
  5. Leonard Elenbaas4
  6. Anne-Katrin Weber3
  7. Sandra Bekkari3
  8. Yvette van Boven3
  9. Alain Caron2
  10. Andy Baraghani2
  11. Angelo Menta2
  12. Carla Lalli Music2
  13. Elise Gruppen2
  14. Guido Derksen2
  15. Hale Amus2
  16. Isabel Boerdam2
  17. Jessica Koomen2
  18. Jonah Freud2
  19. Joël Broekaert2
  20. Julie Van den Driesschen2
  21. Karolien Olaerts2
  22. Libelle2
  23. Lizzie Mabbott2
  24. Mathijs Kok2

Taal

  1. Nederlands325
  2. Engels7
  3. Frans1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken