Zoekresultaten
Resultaat 261 - 280 (van 4254)
Giovanna Torrico | Amelia Wasiliev De kunst van no-waste
kook 100 recepten zonder iets te verspillen
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Monique Ammerlaan | Marjolein van Dop Doe effe gezond
Gezond eten gericht op de lange termijn zonder dieet, maar wel bewust en in de juiste proporties. Met tips, recepten, uitleg en praktijkvoorbeelden.
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Lev., Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Richard de Leth | Jolanda Dorenbos OERsterk eten
pure voeding voor geluk en gezondheid
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Uitgeverij de Leth, [Heemskerk] | 2015
Gedrukt boek
Rosanne Rust Zero waste koken voor dummies®
Tips, adviezen en recepten voor het omgaan met voedselverspilling, gericht op het creëren van duurzame kookgewoontes.
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's | BBNC Uitgevers, Gouda | 2022
Gedrukt boek
Janny van der Heijden Elke dag vers
koken met Janny
Non-fictie
Nederlands | 353 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie in 30 minuten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Sandra Waterschoot Leuke recepten
het kookboek
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | NwA'dam, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Celia Brooks Superveg
meer dan 100 vegetarische recepten met 25 gezonde groenten
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Eva Posthuma de Boer Eva's keukenkast
per ingrediënt 3 recepten. Het nieuwe koken: pienter & verspillingsvrij
Kookboek met als uitgangspunt geen voedsel te verspillen.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Tessa Moorman Veganbijbel
van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Isabel Boerdam De vega atlas
in 160 vega(n) recepten de wereld rond
Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.
Non-fictie
Nederlands | 371 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Jessica Koomen Seasons moestuin
zaaien, oogsten, (in)maken, koken
Handboek voor de beginnende moestuinier.
Non-fictie
Nederlands | 263 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Cinead McTernan De minimoestuin
originele ideeën om gewassen samen te telen en samen te bereiden
Tuin- en kookboek dat vertelt hoe je in potten de ingrediënten voor een compleet gerecht kunt telen, met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Erica Bakker | Ellen van den Broek Handboek voor wildplukkertjes
Van rozenbottels kun je jeukpoeder maken. En paardenbloemen zijn heerlijk in de sla. Tips waar je eetbare planten, bloemen en vruchten kunt vinden. En stapsgewijze uitleg van o.a. recepten en knutsels. Met fijne getekende kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Becky Excell Hoe maak je alles glutenvrij
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2021
Gedrukt boek
Claudia Roden Med
een kookboek
Kookboek met mediterrane recepten.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2021
Gedrukt boek
Lucy Tweed Dit kookboek is je beste vriend
het antwoord op de vraag wat je nú in hemelsnaam weer moet koken
Verzameling recepten voor elke dag van de week. Met veel kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Becht, Haarlem | 2022
Gedrukt boek
Karin Luiten Bakken: zoet & hartig
Wil je je familie of vrienden trakteren op gehaktdriehoekjes, jamkoekjes of appeltjes uit de oven? Deze en andere recepten voor allerlei gerechten worden stap voor stap uitgelegd. Met eetweetjes en kleine grappige kleurenillustraties en-foto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 44 pagina's | Uitgeverij Ploegsma, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel
van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip
Aanwijzingen voor het bereiden van kip op uiteenlopende manieren, met meer dan tweehonderd recepten en praktische tips. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 445 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Maartje Borst Taart ende koeck
ouderwets lekker bakboek; 100% vegan
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek