Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 366)
Philip Mechanicus Het lot van de oester
Recepten en eetsuggesties, verpakt in een anekdote, een herinnering of een reisbelevenis
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Querido, Amsterdam | 1979
Gedrukt boek
Marnix Laureys Château China
Geschiedenis en overzicht van Chinese wijnen.
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Uitgeverij Boekscout.nl, Soest | 2013
Gedrukt boek
Consumentenbond Testjaarboek 2014
Nederlands | 398 pagina's | Consumentenbond, Den Haag | 2013
Gedrukt boek
Tessa Stottelaar Het anti gebroken hart kookboek
Non-fictie
Nederlands | 87 pagina's | Scribbles & Nibbles, [Leiden] | 2013
Gedrukt boek
Prins Heerlijke lievelingsgerechten
5 jaar Prins Heerlijk
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | 2013
Gedrukt boek
Michael Moss Salt, sugar, fat
how the food giants hooked us
De voedingsindustrie maakt volgens de auteur heel bewust gebruik van het verslavende effect van junkfood om mensen dit zoveel mogelijk te laten kopen.
Non-fictie
Engels | 449 pagina's | WH Allen, [London] | 2013
Gedrukt boek
Rena Rossner Proef & geniet
overheerlijke recepten bij de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 278 pagina's | Ark Media, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Big Green Egg Europe The Big Green Egg® book
Non-fictie
Nederlands | 195 pagina's | Uitgeverij Komma, [Den Haag] | 2013
Gedrukt boek
Lien Willaert Liens lichte klassiekers
'alle klassieke recepten, even smakelijk maar veel lichter en gezonder!'
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2014
Gedrukt boek
David Japy | Élodie Rambaud | Victor Garnier Hamburgers de luxe
vlees, vis, veggie
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2017
Gedrukt boek
Roger Barth The chemistry of beer
the science in the suds
Na een introductie in de geschiedenis van bier en bier brouwen wordt een chemische analyse gegeven van de ingrediënten van bier en het bier brouwen.
Engels | 330 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2013
Gedrukt boek
John Consemulder De zoete wraak
aspartaam en het ware gezicht van de farmaceutische - en voedingsindustrie
Kritische beschouwing over de smaakstof aspartaam en over de handelswijze van de voedings- en farmaceutische industrie.
Non-fictie
Nederlands | 397 pagina's | Frontier Publishing, Amsterdam | 2013
Gedrukt boek
Diana van Koolwijk Lekker en gezond eten!
recepten voor een gezond gewicht
Non-fictie
Nederlands | 149 pagina's | Boekscout.nl, Soest | 2013
Gedrukt boek
Sofie Vanrafelghem Bier
vrouwen weten waarom!
Boek over de wonderlijke vrouwelijke aspecten van de bierwereld en veel wetenswaardigs voor vrouwen maar ook mannen die van bier houden.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Uitgeverij Van Halewyck, Leuven | 2013
Gedrukt boek
Sue Quinn Crackers
34 knapperige recepten
Non-fictie
Nederlands | 70 pagina's | Becht, Haarlem | 2014
Gedrukt boek
René Redzepi Noma: a work in progress - recepten, dagboek en snapshots van René Redzepi
Non-fictie
Nederlands | Terra, Houten | 2014
Gedrukt boek
Gido Van Imschoot Champagne
de meest complete gids om streek en wijn te ontdekken
Non-fictie
Nederlands | 168 pagina's | Davidsfonds, Leuven | 2013
Gedrukt boek
Ria Loohuizen Bes boven bes
30 soorten wilde en gekweekte bessen, bramen en bottels; met 100 sappige recepten
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Gees van Asperen Sophia kookt
150 jaar Sophia Kinderziekenhuis
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Trichis Publishing, Rotterdam | 2013
Gedrukt boek
Kitty de Wolf | Henk van Zijp Bakfeest
fondant & zo
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Tirion Creatief, Utrecht | 2013
Gedrukt boek