Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 281 - 300 (van 414)

Filteren

  • Donald Deschagt | Sophie Matthys Zeegroenten

    koken met algen en wieren; gezond én goed voor de planeet

    Non-fictie

    Nederlands | 173 pagina's | M-Books, Antwerpen | 2018

    Gedrukt boek

  • Tasty kookboek

    alles wat je nú wilt maken

    Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to cook a baked potato, en nu zelf de keuken in wil. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Dus als je meer dan 40 seconden nodig hebt: het one and only Tasty kookboek! Bron: Flaptekst,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Frans Buijs Het koosjere bakboek

    Non-fictie

    Nederlands | 178 pagina's | Uitgeverij Amphora Books, [Amsterdam] | 2018

    Gedrukt boek

  • Rutger van den Broek Koekjesbijbel

    Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas

    Verzameling koekjesrecepten van de voormalig 'Heel Holland Bakt'-winnaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 689 pagina's (ePub3, 48 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Kees Raat Chocoladebijbel

    van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding

    Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 120 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Jacques Hermus Het heerlijke noorden

    de beste adressen van Friesland, Groningen en Drenthe; culinaire streekgids

    Adressen in het noorden van Nederland waar ambachtelijke en biologische producten gemaakt dan wel verkocht worden.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Fontaine uitgevers, Hilversum | 2018

    Gedrukt boek

  • Jeroen Thijssen Johannes van Dam

    de biografie

    Levensbeschrijving van de Nederlandse culinaire journalist (1946-2013), gevreesd om zijn scherpe oordeel en nog scherpere pen.

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's (ePub2, 34 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Mari Maris Saladebijbel

    van bietenpolonaise tot Caesar en van Niçoise tot zilte aspergesalade

    Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het...

    Non-fictie

    Nederlands | 759 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Hiljo Hillebrand Broodbijbel

    van allinson tot zuurdesembrood

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...

    Non-fictie

    Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Nicole Pisani Het cacao kookboek

    50 heerlijke & verrassende recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Lamyai Vozzi | Aidah Samphani Vegan sweet food

    Raw food zoete hapjes en desserts zonder gluten en geraffineerde suikers van de twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.

    Non-fictie

    Nederlands | 122 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Simple smart BBQ

    In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Peter Klosse Wildbijbel

    werken met wild

    Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Bart van van Olphen Vis voor elke dag

    meer dan 100 recepten met duurzaam gevangen vis

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt voor elke dag, op elk gewenst moment. Van bakkeljauwkroketjes, tonijntosti en pasta met kokkels en witte wijn tot tajine met rode poon, viskoekjes en risotto met kreeft. Een...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Sergio Herman Sergio's smaakmakers

    70 recepten voor thuis

    In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super...

    Non-fictie

    Nederlands | 372 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Sabine Koning Guilty pleasures kookboek

    92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten

    In dit boek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning van Ohmyfoodness gaat lekker recht tegen de trend om gezond te eten in. In haar Guilty Pleasures kookboek vind je meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn dat je je er eigenlijk voor zou moeten schamen. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek...

    Non-fictie

    Nederlands | 72 pagina's (ePub2, 155 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Isabella van As Bouillon

    gezond, lekker en hartverwarmend

    Non-fictie

    Nederlands | 74 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018

    Gedrukt boek

  • Carla Bardi Vegetarisch

    voorgerechten & snacks, soepen & salades, pasta & granen, groenten & bonen, desserts

    Non-fictie

    Nederlands | 118 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2018

    Gedrukt boek

  • Karolien Olaerts Gewoon gezond

    eet volgens je buikgevoel

    Vegetarische recepten met zuivel en veelal laag in koolhydraten, gebaseerd op de Belgische Voedingsdriehoek.

    Non-fictie

    Nederlands | 226 pagina's (ePub3, 14 MB) | Horizon, Antwerpen | 2018

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15 (actief)
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Volwassenen
  • Verwijder 2018
  • Verwijder conserveren

Type

  1. Gedrukt boek389
  2. E-book25

Voor

  1. Jeugd10

Inhoud

  1. Non-fictie399

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten358
  2. Gezin & Gezondheid39
  3. Filosofie & Religie7
  4. Natuur & Dieren6
  5. Reizen & Vrije Tijd5
  6. Hobby4
  7. Mens & Maatschappij4
  8. Literatuur & Romans4
  9. Sport3
  10. Biografie & Waargebeurd3
  11. Geschiedenis & Politiek3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2

Auteur

  1. Vitataal9
  2. Sophie Matthys8
  3. Danny Jansen5
  4. Guillaume Marinette4
  5. Nicole Pisani4
  6. Patricia Snijders4
  7. Bart van Olphen3
  8. Carla Bardi3
  9. Carol Beckerman3
  10. Donna Hay3
  11. Jamie Oliver3
  12. Jasper Kool3
  13. Jean-François Mallet3
  14. Jord Althuizen3
  15. Libelle3
  16. Sabine Koning3
  17. Weight Watchers3
  18. Aidah Samphani2
  19. Alain Caron2
  20. Annemieke Jansen2
  21. Caroline Hwang2
  22. Delphine Steelandt2
  23. Elisabeth2
  24. Elise Gruppen2

Taal

  1. Nederlands403
  2. Engels12

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken