Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 281 - 300 (van 488)

Filteren

  • Studio Philippi Vers & verrukkelijk

    koken met lekker veel groente

    Non-fictie

    Nederlands | 90 pagina's | Miller Media & Concepts, [Nijmegen] | 2015

    Gedrukt boek

  • Pizza

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Spectrum, Houten | 2015

    Gedrukt boek

  • Yves Thomaes Lekker zonder allergenen

    gezonde recepten voor mensen met voedselallergieen

    Non-fictie

    Nederlands | 143 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015

    Gedrukt boek

  • Kathy Mathys Smaak

    een bitterzoete verkenning

    Smaak, wat is dat? Proeven is een lichamelijke daad, het zinderende spel der zintuigen. Maar er is meer: wanneer we eten doen onze geest, onze herinneringen, verlangens en verwachtingen mee. In dit boek gaat journaliste Kathy Mathys op zoek naar de betekenis van smaak. Wat is de smaak van de kindertijd, van de liefde? Kun je heimwee hebben naar smaken die je nooit hebt geproefd? Welke rol spelen tastzin, geur en zicht bij het eten? De antwoorden vindt Mathys in de kunst, de literatuur, de wetenschap,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,5 MB | De Bezige Bij, Antwerpen | 2015

    E-book

  • Erik van Loo | Nicole Willemse Sauzen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 60 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Hannah Van Ongevalle Come take a sip with me

    Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen...

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 149 MB) | Horizon, Antwerpen | 2015

    E-book

  • Folke Dammann Het insectenkookboek

    Meelwormen, buffalowormen, krekels en sprinkhanen, toegepast in recepten voor elke maaltijd en in snacks.

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2016

    Gedrukt boek

  • Puck Kerkhoven Bier & food

    Informatief boek over speciaalbieren met recepturen.

    Non-fictie

    Nederlands | 197 pagina's | Xander Uitgevers BV, Amsterdam | 2015

    Gedrukt boek

  • Wim de Jong | Frank van Dijl Stadskookboek Rotterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Mo'Media, Breda | 2015

    Gedrukt boek

  • Juliet Sear Cakeology

    Handboek van bekende Britse taartmaker voor het maken van kunstige taarten met prachtige decoraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 237 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2015

    Gedrukt boek

  • Laura Canjels Gelukkig glutenvrij

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015

    Gedrukt boek

  • Carla Bardi Sushi

    stap voor stap, met foto's en filmpjes; meer dan 70 fantastische recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015

    Gedrukt boek

  • Amy Zhang | Julie Zhang The dumpling sisters

    meer dan 100 Chinese familierecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Sabrina Fauda-Rôle Bruschetta easy

    Recepten om bruschetta te beleggen.

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Becht, Haarlem | 2016

    Gedrukt boek

  • Fiona de Lange Ontdek de smaak van bier

    proef de waarheid

    Non-fictie

    Nederlands | 158 pagina's | Caplan, [Nijmegen] | 2015

    Gedrukt boek

  • Liselotte Forslin Good morning

    de hele dag ontbijten

    Non-fictie

    Nederlands | 121 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2017

    Gedrukt boek

  • Jorun Verheyden No food to waste

    duurzaam en ecologisch koken zonder moeite

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Davidsfonds Uitgeverij, [Leuven] | 2015

    Gedrukt boek

  • Hèlen Beliën Pure smaaksensaties

    waarom vers, onbewerkt en niet gekookt voedsel een weldaad voor je lichaam is

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Succesboeken.nl, Den Dolder | 2015

    Gedrukt boek

  • Jasper Udink ten Cate Creative chef

    maak van je diner een spectaculaire beleving!

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2015

    Gedrukt boek

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15 (actief)
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 25
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen

Type

  1. Gedrukt boek453
  2. E-book35

Voor

  1. Volwassenen473
  2. Jeugd21

Inhoud

  1. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten385
  2. Gezin & Gezondheid26
  3. Literatuur & Romans7
  4. Biografie & Waargebeurd7
  5. Filosofie & Religie6
  6. Mens & Maatschappij3
  7. Geschiedenis & Politiek2
  8. Hobby1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd6
  2. Lichaam & Gezondheid1
  3. Natuur & Dieren1
  4. Leren & Ontdekken1
  5. Young Adult1

Auteur

  1. Dinneke van den Dikkenberg6
  2. Vitataal5
  3. Alain Caron4
  4. Erik van Loo4
  5. Floor van Dinteren4
  6. Jennifer ter Heide4
  7. Julius Jaspers4
  8. Pascalle Bonnier4
  9. Rutger van den Broek4
  10. Wim de Jong4
  11. Anne Marie Reuzenaar3
  12. Aram van Beek3
  13. Bart van Olphen3
  14. Carla Bardi3
  15. Christophe Declercq3
  16. Francis van Arkel3
  17. Robèrt van Beckhoven3
  18. Sharon Numan3
  19. Sue Quinn3
  20. Voedingscentrum3
  21. Wendy Walrabenstein3
  22. Amber Albarda2
  23. Anna Helm Baxter2
  24. Anne Fleur Sanders2

Taal

  1. Nederlands484
  2. Engels6
  3. Chinese talen1
  4. Frans1
  5. Indonesisch1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken