Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 527)
Julius Jaspers Simple smart cooking
smaken van toen in een nieuw jasje
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...
Non-fictie
Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Julius Jaspers Smart cooking compleet
lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Dinneke van den Dikkenberg Bewust koken zonder E-nummers
meer dan 60 recepten!
Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Hannah Van Ongevalle Come take a sip with me
Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen...
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 149 MB) | Horizon, Antwerpen | 2015
E-book
Kathy Mathys Smaak
een bitterzoete verkenning
Smaak, wat is dat? Proeven is een lichamelijke daad, het zinderende spel der zintuigen. Maar er is meer: wanneer we eten doen onze geest, onze herinneringen, verlangens en verwachtingen mee. In dit boek gaat journaliste Kathy Mathys op zoek naar de betekenis van smaak. Wat is de smaak van de kindertijd, van de liefde? Kun je heimwee hebben naar smaken die je nooit hebt geproefd? Welke rol spelen tastzin, geur en zicht bij het eten? De antwoorden vindt Mathys in de kunst, de literatuur, de wetenschap,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,5 MB | De Bezige Bij, Antwerpen | 2015
E-book
Erik van Loo | Nicole Willemse Sauzen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 60 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Bart van Olphen Het Nederlands viskookboek
verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2011
Gedrukt boek
Anya van de Wetering | Anne Fleur Sanders | Marie-Claire Lambalk Making memories
Verzameling recepten voor shared dining, met styling- en gesprekstips.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Snor, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Denise Smart 80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Monique van der Vloed Natuurlijk lekker basiskookboek
Non-fictie
Nederlands | 237 pagina's | Van Duuren Media, Culemborg | 2015
Gedrukt boek
Studio Philippi Vers & verrukkelijk
koken met lekker veel groente
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's | Miller Media & Concepts, [Nijmegen] | 2015
Gedrukt boek
Yves Thomaes Lekker zonder allergenen
gezonde recepten voor mensen met voedselallergieen
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015
Gedrukt boek
Folke Dammann Het insectenkookboek
Meelwormen, buffalowormen, krekels en sprinkhanen, toegepast in recepten voor elke maaltijd en in snacks.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2016
Gedrukt boek
Puck Kerkhoven Bier & food
Informatief boek over speciaalbieren met recepturen.
Non-fictie
Nederlands | 197 pagina's | Xander Uitgevers BV, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Wim de Jong | Frank van Dijl Stadskookboek Rotterdam
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Mo'Media, Breda | 2015
Gedrukt boek
Juliet Sear Cakeology
Handboek van bekende Britse taartmaker voor het maken van kunstige taarten met prachtige decoraties.
Non-fictie
Nederlands | 237 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2015
Gedrukt boek
Laura Canjels Gelukkig glutenvrij
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015
Gedrukt boek
Erik van Loo Soepen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book
Carla Bardi Sushi
stap voor stap, met foto's en filmpjes; meer dan 70 fantastische recepten
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015
Gedrukt boek