Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 386)
Robin Seuren Mindmap cooking
recepten met groenten in handige mindmaps
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2019
Gedrukt boek
Myllymäki Salades
Non-fictie
Nederlands | 201 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2019
Gedrukt boek
Steffi Haazen Ten minste houdbaar tot
van suikers tot glutenvrij en van E-nummers tot keurmerken
HOEVEEL WATER MOET JE DAGELIJKS DRINKEN? IS SPELTBROOD GEZONDER DAN TARWEBROOD? KUN JE TE VEEL VITAMINEN BINNENKRIJGEN? HOE VEILIG ZIJN ZOETSTOFFEN? IS APPELSAP EVEN SLECHT ALS FRISDRANK? ZIJN E-NUMMERS SCHADELIJK VOOR JE LICHAAM? WAAROM MOET JE EIEREN MET DE PUNT NAAR BENEDEN BEWAREN? HOE BEREKEN JE JE ENERGIE-INNAME? WAT BETEKENT TEN MINSTE HOUDBAAR TOT PRECIES? IS GEKWEEKTE VIS BETER VOOR HET MILIEU DAN WILDE VIS? DROOG JE VAN KOFFIE UIT? VAL JE AF ALS JE KOOLHYDRATEN UIT JE DIEET SCHRAPT? Als...
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's (ePub3, 8,1 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Ramon Brugman Dips
In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 57 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Alice Waters De kunst van simpel koken
notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....
Non-fictie
Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book
Rebecca Woods Aardappelen
meer dan 70 recepten, van wonderlijke wafels tot fantastische frieten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Alena Steinbach Lekker genieten van wild
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Dagný Rós Asmundsdóttir Roots
een culinaire roadtrip door IJsland
Eenvoudige IJslandse recepten voor verschillende gelegenheden en alle momenten van de dag.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken
van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione
DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Joke Reijnders Vegan voor dummies®
Een veganist eet geen voedingsmiddelen die van dieren afkomstig zijn. Dat betekent niet alleen dat er geen gerechten met vlees of vis op tafel komen, maar ook geen eieren, zuivel of honing. In dit boek vind je tientallen recepten voor lekkere en eenvoudige vegan gerechten, variërend van eenpansgerechten en maaltijdsalades tot ijs en taart. Je kunt de recepten gebruiken als je af en toe een vegan maaltijd op tafel wilt zetten, maar ook als je volledig veganistisch wilt eten. Bovendien krijg je talrijke...
Non-fictie
Nederlands | 185 pagina's (ePub2, 1,8 MB) | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2019
E-book
Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken
van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Fictie
Nederlands | 544 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Vivian Janssens De dieetbijl begraven
staak de strijd en kies jouw weg naar een gezonde levensstijl
Basiskennis over voeding en gedrag, aangevuld met ervaringsverhalen van cliënten van de auteur, een diëtiste.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2019
Gedrukt boek
Émilie Franzo Goede start, ontbijt
pannenkoek, granola's of broodjes
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Gina Fontana Moon milk
50 plantaardige drankjes voor het slapengaan
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Citrus, Eindhoven | 2019
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Het makkelijke bakboek
Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet nodig. Van kaneelscones met cranberry's tot tuttifrutticake, van amandelcroissants tot baklava met walnoten en van chocoladesalami tot gemberpannenkoeken....
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Bart van Olphen Vis uit blik 2
Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik. Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Deborah Gray 500 vegetarische gerechten
een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Fergus Henderson | Trevor Gulliver St. JOHN, het kookboek
Non-fictie
Nederlands | 317 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek