Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 281 - 300 (van 419)

Filteren

  • Keda Black Flexitarisch koken

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2019

    Gedrukt boek

  • Marie Gründel Koolhydraatarm periodiek vasten

    snel en verantwoord afvallen!; recepten voor het 5:2- en 16:8-vastenschema

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Cees van Casteren De wijngids

    de 400 beste wijnen onder 25 euro; 2020

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Anita Witzier Zonder fratsen

    niks 'diëten' maar gewoon lekker en gezond eten

    Anita Witzier deelt haar succesrecepten om gewoon lekker te eten zonder moeilijk gedoe. Voor haar geen hypes en superfoods of ge- en verboden.

    Non-fictie

    Nederlands | 345 pagina's (ePub3, 94 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Jacques Meerman Mediterraneo

    een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen

    Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keukenschrijft Meerman met...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 7,1 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Regula Ysewijn Van scone tot teacake

    Brits gebak hartig en zoet

    Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2024

    Gedrukt boek

  • Luc De Raedemaeker | Joost Houtman Op de fles

    het verhaal achter het bieretiket

    Non-fictie

    Nederlands | 202 pagina's | Uitgeverij Vrijdag, Antwerpen | 2019

    Gedrukt boek

  • Mari Maris Maison Mari

    reis door het jaar in 54 diners, kleine geschiedenissen en grote gerechten, van soezen en mousses tot croquettes, tartelettes & bonbons

    Mensen uitnodigen voor een uitgebreid diner, dat vindt Mari Maris het fijnste wat er is. Het toont dat je je gasten bijzonder genoeg vindt om er je best voor te doen. In Maison Mari biedt Mari zorgvuldig samengestelde menu's voor ieder weekend van het jaar - van januari tot en met de feestelijke decembermaand. Of je nu kookt voor vier of voor tien personen, in ieder menu zijn de smaken, structuren en porties zorgvuldig op elkaar afgestemd tot een harmonieus en uitgebalanceerd diner. En geen zorgen,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Rebecca Woods Aardappelen

    meer dan 70 recepten, van wonderlijke wafels tot fantastische frieten

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Alena Steinbach Lekker genieten van wild

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Dagný Rós Asmundsdóttir Roots

    een culinaire roadtrip door IJsland

    Eenvoudige IJslandse recepten voor verschillende gelegenheden en alle momenten van de dag.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2019

    Gedrukt boek

  • Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen

    In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is....

    Fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Tess Posthumus Cocktails

    's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. In Cocktails geeft Tess Posthumus haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour tot aan de alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear. Naast meer dan 80 cocktails geeft Tess informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 230 pagina's (ePub3, 10 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Isabel Boerdam Vegabijbel

    van pompoenstoof tot courgettespaghetti en van falafel tot knolselderijsteak

    VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERS Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza. Maak...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 131 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Manon Van Aerschot Alle dagen feest

    meer dan 60 recepten en tal van stylingtips voor het hele jaar

    Non-fictie

    Nederlands | 183 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2019

    Gedrukt boek

  • Robin Seuren Mindmap cooking

    recepten met groenten in handige mindmaps

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2019

    Gedrukt boek

  • Alice Waters De kunst van simpel koken

    notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

    Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....

    Non-fictie

    Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Ramon Brugman Dips

    In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 57 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Deborah Gray 500 vegetarische gerechten

    een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Myllymäki Salades

    Non-fictie

    Nederlands | 201 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2019

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15 (actief)
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2019
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Nederlands

Type

  1. Gedrukt boek390
  2. E-book29

Voor

  1. Volwassenen407
  2. Jeugd22

Inhoud

  1. Non-fictie408
  2. Fictie2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten361
  2. Gezin & Gezondheid32
  3. Reizen & Vrije Tijd9
  4. Filosofie & Religie6
  5. Sport5
  6. Mens & Maatschappij5
  7. Geschiedenis & Politiek4
  8. Natuur & Dieren3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd15
  2. Young Adult2
  3. Dagelijks leven2
  4. Familie & Gezin1
  5. Lichaam & Gezondheid1
  6. Persoonlijke onderwerpen1
  7. Natuur & Dieren1
  8. Liefde & Vriendschap1

Auteur

  1. Vitataal13
  2. Sophie Matthys6
  3. Karin Luiten5
  4. Rutger van den Broek5
  5. Émilie Franzo5
  6. Bianca Fabrie3
  7. Danny Jansen3
  8. Guillaume Marinette3
  9. Julius Jaspers3
  10. Keda Black3
  11. Libelle3
  12. Nigel Slater3
  13. Regula Ysewijn3
  14. Tanja Dusy3
  15. TextCase3
  16. Ajda Mehmet2
  17. Alexa Kaye2
  18. Alice Waters2
  19. Anita Witzier2
  20. Arthur Le Caisne2
  21. Bart van Olphen2
  22. Ben Kuiper2
  23. Claudia Van Avermaet2
  24. Dan Toombs2

Taal

  1. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken