Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 351)
Freddy Tratlehner Lekker Fred
dit zijn de ingrediënten
Kookboek met o.a. familierecepten van BN’er.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 24 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Lisette Kreischer The plant pharmacy
koken met de kracht van de natuur
Recepten voor oliën, kruidenazijn, elixers, maaltijden en lekkers, waarin geneeskrachtige planten zijn verwerkt.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Manon van Essen Pizza
Recepten voor zelfgemaakte hartige of zoete pizza’s met een groentebodem als basis.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 65 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Nanneke Schreurs Intermittent fasting
in 4 weken fitter, gezonder en slanker door periodiek vasten
Met Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele heb je alle basics van periodiek vasten bij de hand. Het helpt je in vier weken fitter, gezonder en slanker te worden. Intermittent fasting is een van de grootste (internationale) dieettrends van het moment. Het is een dieetstijl die goed past bij mensen die bezig zijn met fitheid en afvallen. In deze startersgids vind je heldere informatie, een eenvoudig stappenplan om te beginnen, dag- en weekmenu’s. En natuurlijk heel veel lekkere...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Tom Barten | Hannah Vreugdenhil The recipe guide
recepten van DoorMeal voor de beste versie van jezelf
Recepten van DoorMeal, dé maaltijdservice van Personal Body Plan. Na het succes van Personal Body Plan - the fat burning guide, komt nu het kookboek van DoorMeal - The recipe guide! Oprichter Hannah Vreugdenhil van DoorMeal laat zich graag inspireren door diverse internationale keukens. Zij heeft in samenspraak met een voedingsdeskundige overheerlijke en uitgebalanceerde recepten samengesteld, die naadloos aansluiten bij de doelen van de leden van Personal Body Plan. De voedingswaarden staan bij...
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 73 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Steven Sanders | Sabrina Crijns Sous-vide koken thuis: vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud
Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Wouter Cornet De gezellige dikzak op dieet
waarom ik zo dik was en hoe ik dun werd
Autobiografisch verhaal van een man die zonder hulp van een diëtist en zonder speciaal dieet 33 kilo is afgevallen. Geheel naar eigen inzicht heeft hij zijn eetpatroon aangepast en is gezonder gaan leven en eten.
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Uitgeverij Elmar BV, Delft | 2019
Gedrukt boek
Rebecca Seal | John Vincent Leon happy curries
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Jurgen Koens Copy pastry
patisserie om te combineren
Meesterpatissier Jurgen Koens legt uit hoe volgens zijn Copy-Pastry-methode dezelfde basisrecepten voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Hilde Deweer | Marie Bossuyt Koken voor #een maatje minder
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Van Halewyck, [Kalmthout] | 2019
Gedrukt boek
Sophie Matthys Scampi
makkelijke recepten van bij ons en uit de wereldkeuken
Receptenboek volledig gericht op scampi's.
Non-fictie
Nederlands | 138 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Sander de Vaan Wijngids Spanje
ontdekkingstocht langs alle wijngebieden en de beste bodegas
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Edicola Publishing B.V., Deventer | 2019
Gedrukt boek
Ilona Chovancova Brood uit de pan
de eenvoudigste methode om zuurdesembrood te maken
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Becht, Haarlem | 2020
Gedrukt boek
Christel Delen | Hilde Jammaers Ons bakboek
meer dan 300 heerlijke recepten
Non-fictie
Nederlands | 374 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek
Laurent Med Khellout Ras el Khellout
specerijen uit de nomadische keuken
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Gérard Goetz Elzas
een gastronomische streek in 110 recepten & 40 producten
Non-fictie
Nederlands | 404 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020
Gedrukt boek
Jacques Meerman Mediterraneo
een culinaire reisgids voor de mediterrane middeleeuwen
Non-fictie
Nederlands | 326 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Nigel Slater Greenfeast
50× snel & vega
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Katie Parla Grandi gusti
de allermooiste gerechten uit de Zuid-Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Maria Borelius De gezondheidsrevolutie
hoe een Zweedse journalist de sleutel naar geluk en gezondheid vond; in vijf stappen naar een ontstekingsremmende lifestyle
Persoonlijke zoektocht van een 52-jarige wetenschapsjournaliste naar gezondheid en welbevinden.
Non-fictie
Nederlands | 344 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek