Zoekresultaten
Resultaat 281 - 300 (van 336)
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Roken doe je op hout
'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.' Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 12 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
E-book
Jeroen Hazebroek | Leonard Elenbaas Handig met de houtskool BBQ
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek! Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 13 MB | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
E-book
Karolien Olaerts Smaakvol
Karola's Kitchen
Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022
E-book
Isabel Boerdam De vega atlas
in 160 vega(n) recepten de wereld rond
Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.
Non-fictie
Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Sandra Bekkari Framily food
snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family
Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 73 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
E-book
Yvette van Boven Van Boven in het wild zakboek
Gids met planten die in het wild geplukt kunnen worden, met vegetarische recepten.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub3, 183 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022
E-book
Giedo De Snijder | Frédéric Van Tricht Het kaasboek
de crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
Verhalen en anekdotes over de productie van internationale rauwmelkse kazen, met aandacht voor het ambacht van de kaasmaker, de dieren en de grondstoffen.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Kate Hawkings Het kleine boek voor aperitieven
50 klassieke cocktails en verrukkelijke drankjes
Overzicht van vijftig zelf te maken aperitieven en andere drankjes. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022
Gedrukt boek
Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad
een biografie van tafelzuur in Amsterdam
Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Morgane Van Marcke Dinner served
the art of hosting & plant-based cooking
Verzameling van zestig plantaardige gerechten, aangevuld met persoonlijke verhalen en tips over de kunst van het ontvangen van gasten. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
Gedrukt boek
Angelo Menta Grillmeester
finest outdoor cooking; rund en kalf, varken, gevogelte, lam, vis, groente en vega
Verzameling recepten voor de houtskoolgrill. Met praktische aanwijzingen en een overzicht van verschillende soorten barbecues. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 343 pagina's | REBO productions, [Noordwijkerhout] | 2022
Gedrukt boek
Eva Posthuma de Boer Ei
Vijfentwintig recepten waarin eieren centraal staan.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | De Keukenkast, [Amsterdam] | 2022
Gedrukt boek
Wim Ballieu Nog meer ovenschotels
Verzameling recepten voor ovenschotels. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2022
Gedrukt boek
Brenda Keirsebilck My love for speculaas
basisrecepten en desserts met het overheerlijke koekje
Vijftig recepten voor speculaaskoekjes en -desserts. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Angelo Menta Rooksignalen
spelen met vuur; barbecueën, koken, roken
Verzameling barbecue-, grill- en open vuurrecepten. Met beschrijvingen van verschillende methoden en technieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | REBO Productions, Noordwijkerhout | 2022
Gedrukt boek
Leendert Alberts Hop
de eerste bierrevolutie in Nederland
Verhandeling over de beginjaren van de Nederlandse bierindustrie, van de 14e tot de 16e eeuw.
Non-fictie
Nederlands | 390 pagina's | Prometheus, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Weight Watchers Het WW PersonalPoints™ kookboek
Non-fictie
Nederlands | 308 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Jelle Beeckman The messy chef
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
Gedrukt boek
Weight Watchers 365 dagen
mix & match ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes in meer dan 1 miljoen combinaties
Kookboek met 365 afslankrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek